Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sub czysto do kina

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez takero
    tylko chyba nikt nie wspomniał o tym ile się czeka ;]
    chyba 2 miesiace czekalem od chwili zamkniecia zamowienia

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
      Sie podepne do tematu :P Ktoś próbował dawać maksymalny litraż proponowany przez akustyka dla SLS10?? Chodzi o sub tylko i wyłącznie do kina, ma schodzić maksymalnie nisko, to jest główny priorytet.
      wejdź na www.akustyk.com.pl, weź głośniki, weź SLS 10" i zobacz jaką maksymalną obudowę dla niego sugerują.

2 miechy, no cóż jakby to miało być za te 700zł XXLS + MB 12" to warto poczekać :mrgreen:

Skomentuj

Ja wiem jaką sugerują, tylko sie pytam czy ktoś już go do takiej wkładał??

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85
          Sie podepne do tematu :P Ktoś próbował dawać maksymalny litraż proponowany przez akustyka dla SLS10?? Chodzi o sub tylko i wyłącznie do kina, ma schodzić maksymalnie nisko, to jest główny priorytet.
          wejdź na www.akustyk.com.pl, weź głośniki, weź SLS 10" i zobacz jaką maksymalną obudowę dla niego sugerują.
          A umiesz czytać ze zrozumieniem? Pytanie było czy ktoś próbował tej maksymalnej obudowy proponowanej przez akustyka :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez Arek1984
            Zamieszczone przez Adam_85
            A umiesz czytać ze zrozumieniem? Pytanie było czy ktoś próbował tej maksymalnej obudowy proponowanej przez akustyka :razz:
            Skoro sugerują to musieli sprawdzać, wiesz co to jest tzw. logiczne myślenie :razz: ??
            Ale rzeczywiście nie doczytałem, pośpieszyłem się :mrgreen:

Skomentuj

A wiesz jaka będzie odpowiedź impulsowa w takiej obudowie? Dla niektórych nieakceptowalna

Skomentuj

Co ciekawe panowie z akustyka napisali że właśnie w tym litrażu br głośnik uzyskuje najlepsze własciwości impulsowe:

Również odpowiedź impulsowa jest najlepsza z dotychczasowych – oscylacja ma wysokość tylko minimalnie większą od 3 j.u.
                Sam już nie wiem co o tym myśleć :roll:

Skomentuj

Co ciekawe panowie z akustyka napisali że właśnie w tym litrażu br głośnik uzyskuje najlepsze własciwości impulsowe:

Również odpowiedź impulsowa jest najlepsza z dotychczasowych – oscylacja ma wysokość tylko minimalnie większą od 3 j.u.
                  Sam już nie wiem co o tym myśleć :roll:
                  Mnie się wydaję, że nie dla zabawy napisali w ten sposób. Po prostu goście znają się na rzeczy :wink:

Skomentuj

Mam tego SLSa w 45L BR i już w tej obudowie demon szybkości to nie jest.... A co będzie w większej ?

Skomentuj

Wg. panów z akustyka powinno być lepiej :lol:

Skomentuj

Ludzie z akustyka lubią przesadzać z litrażami żeby pokazać jak głośniki potrafią nisko zejść ;]
                        Napewno nie dawałbym więcej niż te 45l dla slsa 10.

Skomentuj

A ja dam 80, najwyżej kupa wyjdzie i sie spali w piecu :P

Skomentuj

A ja dam 80, najwyżej kupa wyjdzie i sie spali w piecu :P
                            Słusznie, ja też bym zaryzykował i zobaczył co z tego będzie.. świat należy do odważnych :mrgreen:

Skomentuj

poszukajcie gdzies na forum EZO bawil sie SLS'em w duzych budach... co jak co ...szybko z nich zrezygnowal

Skomentuj

SLSy w wielkich budach to będą zamulacze:) Do 10" polecam coś z przedziału 40-55l. Do 12" 50-65l. Testowane na własnje skórze. Osobiście najlepiej dwa SLSy w małą bude zamkniętą z korekcją :mrgreen:

Skomentuj

I tak plany już zmienione...czekam na kuriera z usher'rem :P

Skomentuj

Czaruję...
                                  X