Witam!! Chodzi mi po głowie własna konstrukcja DIY. Niestety nie mam żadnego doświadczenia i niewielką stycznośc z głośnikami montażowymi (nie wiem jak łączyc je w dobre zestawy). Słucham głównie techno, HH, rzadziej rocka. Na przetworniki i zwrotnice mogę łącznie wydac max 1000zł <- ale wolałbym żeby było to trochę mniej:) Interesuje mnie konstrukcja która będzie dawała piękny bas bez pomocy suba. Nie mam jeszcze wzmacniacza - o którego propozycję też was proszę (tylko błagam!! nie za drogo - najlepiej w granica 500zł). Z góry dzięki- pzdr. :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :!: :!:
PS. Kolumny beda stały w moim pokoju (tj. 20m^2) lub w salonie (trudno podac m^2 bo salon jest to całe pierwsze piętro połączone z kuchnia i jadalnia, ale "obszar" odsłuchowy to około 45m^2, 50m^2). W ostateczności może by konstrukcja z subem :)
PS. Kolumny beda stały w moim pokoju (tj. 20m^2) lub w salonie (trudno podac m^2 bo salon jest to całe pierwsze piętro połączone z kuchnia i jadalnia, ale "obszar" odsłuchowy to około 45m^2, 50m^2). W ostateczności może by konstrukcja z subem :)
Skomentuj