to mowicie ze maly usher:) dokladnie mu sie przyjze:) dzisiaj zasymuluje jakas obudowe do niego i zbaczymy co z tego bedzie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Monitory
Collapse
X
-
Ok, to juz sie zdecydowalem na glosnik:) niestety odszedlem od monitorow na korzysc podlogowcow. Mam SC10N wysokotonowy, do tego dokupie takze visatona W 170 S, bede chcial zrobic cos na wzor glosnikow ALTO II:) no i teraz mam pytanie do fachowcow:) czyli do was. Czy do swojego zestawu bede mogl uzyc zwrotnicy od ALTO II, jezeli tak to mialbym takze zwrotnice juz z glowki:) roznica miedzy ALTO II a moim zestawem to oczywiscie glosnik wysokotonowy, w ALTO II jest to DT 94, jest on takze 8 ohmowy.
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-03-16, 14:41 ]
ten W 170 S, ktory chce zaaplikowac u siebie to wersja 4 ohmowa
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Slawek_1980Czy do swojego zestawu bede mogl uzyc zwrotnicy od ALTO IIZamieszczone przez Slawek_1980ten W 170 S, ktory chce zaaplikowac u siebie to wersja 4 ohmowa
Zamieszczone przez mIKIpo pierwsze w170 to kicha...
Skomentuj
-
przegladajac forum audiomanii nasuwa mi sie taka konkluzja: - sluchajac visatonow na wzmacniaczu radmor :smile: :lol: sam bym pewnie nie napisal dobrej opinii:). Nie mam dobrego zdania o polskich wzmacniaczach. Sluchalem kiedys unitry i brak basu oraz piasek z wysokotonowca byly wina tego wzmacniacza
pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Pawel S., sc10n to kicha???? A dopiero wszyscy zachwalali.
Zamieszczone przez Slawek_1980Nie mam dobrego zdania o polskich wzmacniaczach. Sluchalem kiedys unitry i brak basu oraz piasek z wysokotonowca byly wina tego wzmacniacza
Skomentuj
Skomentuj