jak w temacie.kumpel zakupi ł tego blau i chce nową skrzynie. muzyki słucha najróżniejszej (przewaga techna i popu) ale w głównej mierze chodzi o to żeby głośnik robił buuuuuuuuuuuuuuuuuu ale bez przesady. autko- hmm... daichatsu core (nie wiem czy dobrze napisałem) z bardzo małym bagażnikiem (głębokość ~ 30 cm max), przodu narazie brak (nakręcam go na helix blue). co możecie polecić ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
BLAU GTA 2100-jaki głośnik
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.moze juz sie to wkurzajace robi ale... MDS08 :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez adambbnie znalazłem żadnej konstrukcji tu na forum, praktycznie nic o nim nie wiem może jakieś info na ten temat koledze dwa posty wyżej tez pewnie się przyda
dobry glosnik o stosunkowo niskich wymaganiach mocowych, gra swietnie w malej obudowie (20-25 litrow) i tez chce go miec :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.EZO, przepraszam Cie bardzo, ale skad sie urwales? czyzbys zrobil sobie dluga przerwe w kontakcie z DIY? :neutral: bo te glosniki to juz historia...
Sam jakis czas temu szukalem wszdzie cw1202c.
Ktory glosnik bedzie pracowal zamoczony i zamarniey w aucie ?
Cw zawsze bedzie dosknala propozycja niskobudzetowa do samochodu
A co do przerwy. Spoko sledze na bierzaco ale glupoty i lenistwa nie znosze.
Kiedys samemu sie do wszystkiego dochodzilo, a teraz wiekszosc chce aby im podac kawe na lawe.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez EZOKiedys samemu sie do wszystkiego dochodzilo, a teraz wiekszosc chce aby im podac kawe na lawe.
na forum jestem dosc cierpliwy ale niektorzy to juz przeginaja...Zamieszczone przez EZOKtory glosnik bedzie pracowal zamoczony i zamarniey w aucie ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krzyhoo9EZO, a pamiętasz może w jakiej skrzyni siedział ten cx1002 :? :Biorę jeszcze pod uwagę STX 27-150 SC/SS lub 32-150 SC/SS
Skomentuj
Skomentuj