Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BLAU GTA 2100-jaki głośnik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BLAU GTA 2100-jaki głośnik

jak w temacie.kumpel zakupi ł tego blau i chce nową skrzynie. muzyki słucha najróżniejszej (przewaga techna i popu) ale w głównej mierze chodzi o to żeby głośnik robił buuuuuuuuuuuuuuuuuu ale bez przesady. autko- hmm... daichatsu core (nie wiem czy dobrze napisałem) z bardzo małym bagażnikiem (głębokość ~ 30 cm max), przodu narazie brak (nakręcam go na helix blue). co możecie polecić ?

moze juz sie to wkurzajace robi ale... MDS08 :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      moze juz sie to wkurzajace robi ale... MDS08 :P
      Dobry głośnik to trzeba go polecać aż do znużenia, sam mam ochotę go zamówić, ale nie znalazłem żadnej konstrukcji tu na forum, praktycznie nic o nim nie wiem może jakieś info na ten temat koledze dwa posty wyżej tez pewnie się przyda

Skomentuj

Zamieszczone przez adambb
        nie znalazłem żadnej konstrukcji tu na forum, praktycznie nic o nim nie wiem może jakieś info na ten temat koledze dwa posty wyżej tez pewnie się przyda
        no to poszukaj bo sporo juz o nim bylo.
        dobry glosnik o stosunkowo niskich wymaganiach mocowych, gra swietnie w malej obudowie (20-25 litrow) i tez chce go miec :P

Skomentuj

aha zapomniałem dodać, fundusze to 150zł na głośnik :neutral:
          mds odpada.myślałem o mivoc'u 310 ale jak powiedział jaka cena to mina mi zrzedła

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
            aha zapomniałem dodać, fundusze to 150zł na głośnik
            czyli idealnie na MDSa :P

mivoc jest bardzo fajny ale ponizej 200-250zl niekupisz :/

Skomentuj

cw1002c lub 1202c
              Mialme oba z tym wzmakiem i bylo super

NIestety cw tylk oz drugiej reki

Skomentuj

EZO, przepraszam Cie bardzo, ale skad sie urwales? czyzbys zrobil sobie dluga przerwe w kontakcie z DIY? :neutral: bo te glosniki to juz historia...

Skomentuj

EZO, przepraszam Cie bardzo, ale skad sie urwales? czyzbys zrobil sobie dluga przerwe w kontakcie z DIY? :neutral: bo te glosniki to juz historia...
                  DO auta. Wysmienite.
                  Sam jakis czas temu szukalem wszdzie cw1202c.
                  Ktory glosnik bedzie pracowal zamoczony i zamarniey w aucie ?

Cw zawsze bedzie dosknala propozycja niskobudzetowa do samochodu

A co do przerwy. Spoko sledze na bierzaco ale glupoty i lenistwa nie znosze.
                  Kiedys samemu sie do wszystkiego dochodzilo, a teraz wiekszosc chce aby im podac kawe na lawe.

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
                    Kiedys samemu sie do wszystkiego dochodzilo, a teraz wiekszosc chce aby im podac kawe na lawe.
                    i tu sie zgodze
                    na forum jestem dosc cierpliwy ale niektorzy to juz przeginaja...
                    Zamieszczone przez EZO
                    no niewiem - nie slyszalem ich w samochodzie

Skomentuj

EZO napisał/a:
                      no niewiem - nie slyszalem ich w samochodzie
                      a wiec krotkie pytanie.... czemu mnie krytykujesz jak nie wiesz jak to sie zachowuje w samochodzie?
                      Aby postow sobie nabic ? :mrgreen:

Skomentuj

mialem doswiadczenie z tymi glosnikami i szczerze mowiac niepomyslalbym o ich zakupie. najbardziej mi sie podobalo brzmienie serii LW ale szkoda ze taki ciche byly... a tak to wiecej alpharda nie. nawet STXy juz nie spelniaja moich wymagan - chyba sie stazeje :|

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
                          wszystko prócz tesli

Skomentuj

Lekko odświeżę temat bo spekulacje na ten temat znowu ruszyły

EZO, a pamiętasz może w jakiej skrzyni siedział ten cx1002 :?:Biorę jeszcze pod uwagę STX 27-150 SC/SS lub 32-150 SC/SS

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                              EZO, a pamiętasz może w jakiej skrzyni siedział ten cx1002 :? :Biorę jeszcze pod uwagę STX 27-150 SC/SS lub 32-150 SC/SS
                              ostatanio na allegro taki wysyp tanich głośników o parę klas lepszych od ww że bym się nimi nie interesował, do czasu może aż parę nowych modeli stxa wyjdzie :)

Skomentuj

Czaruję...
                              X