ja byś mi mógł dać link do faq bartka nazara
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wysokosprawne głośniki za ok 100zł
Collapse
X
-
wafer, nie
"Nie cuduj" :razz: :mrgreen:
A to co kombinuje rafal20, to wg mnie cudowanie. Zastanawiam się po co w takim razie było pisać tyle postów, skoro rafal20, nadal uważa, że lepiej będzie głośniki do tyłu dać zamiast zrobić to "po bożemu" i założyć zestaw odseparowany z przodu i sub w bagaju
Skomentuj
-
cuduję, bo mam miejsce na 13cm głośniki i z takich nie wyciągnę tyle co z 16cm głośników. I myślę jak tu wykombinować, żeby w samochodzie nie było słychać samych niskich tonów z bagażnika. Suba już mam na głośniku STX GDN-32-450-8-SC i muszę coś do niego dopasować. Jeszcze zobaczę czy się da przerobić na 16cm z tyłu, bo z przodu nie da rady.
ps a same wysokie tony na półkę przecież nie zaszkodzą.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rafal20ps a same wysokie tony na półkę przecież nie zaszkodzą.
Zamieszczone przez rafal20Suba już mamZamieszczone przez rafal20mam miejsce na 13cm głośniki i z takich nie wyciągnę tyle co z 16cm głośników
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rafal20cuduję, bo mam miejsce na 13cm głośniki i z takich nie wyciągnę tyle co z 16cm głośników.
W boczku będziesz musiał tylko powiększyć otwór na głośnik, co nie jest wielką filozofią.
Same boczki umożliwiają spokojnie wstawienie głośnika 16cm(na tyle ten otwór da radę powiększyć)
Skomentuj
Skomentuj