Witam Panów po 2 latach :)
Kiedyś doradziliście mi co do suba no i nie powiem. zadowolony jestem do tej pory w sumie.
No ale czas leci i by coś można było poprawić. Tak więc obecnie to co gra to:
Pioneer DEH-2000R - radyjko, stare ale dobre :)
Magnat Stratos 132 - albo jakoś tak, drzwi, bez wytłumienia ;/
axx1010 - subek pod CP HPB 602.
Myślę coś poważniej podziałać ( no ale nie aż tak powaznie :) )i cos zainwestować w audio.
a więc myśle o czymś takim:
Radyjko:
ALPINE CDA-7894RB albo Alpine CDA 9812 RB - lub coś podobnego z korekcja czasową itp. tutaj raczej nie oczekuje porad, no chyba że ktoś naprawde sadzi ze można w tej samej cenie (używki) wyrwać coś lepszego.
Przód:
zestaw odseparowany (+ wygłuszenie drzwi) oczywiście i wybór między
HELIX DB 62.1 a Hertz DSK 165
Wyszło po poczytaniu różnych źródeł. A może coś lepszego do 300zł?
Tył:
narazie niestety bez zmian - brak funduszy ;/
I tutaj właśnie zaczynaj się pytania:
1. Radyjko dobry wybór myśle?
2. Który zestaw na przód, wiem że temat poruszany i ciągle bez konkretnego lidera. Ale nie każde radio gra tak samo i może z alpinką w w parze lepiej wypada któryś z tych zestawów?
3. Czy ten subek nie będzie mi psuł przyjemności ze słuchania muzyki? co by nie było sprzęt dość niskiej klasy
4. Pod przód trzeba by wrzucić jakiś wzmak... jaki? Kasy nie wiem do końca ile na to zostanie... pod samym radiem tez troche nie za bardzo. Jak duża różnica bedzie pod samym radiem a jaka jesli dorzuce wzmaka? Wyjade sie że spora no ale to jest najwiekszy chyba problem na chwile obecna choć wczesniej czy później i tak jakiś piecyk tam wyląduje...
Kiedyś doradziliście mi co do suba no i nie powiem. zadowolony jestem do tej pory w sumie.
No ale czas leci i by coś można było poprawić. Tak więc obecnie to co gra to:
Pioneer DEH-2000R - radyjko, stare ale dobre :)
Magnat Stratos 132 - albo jakoś tak, drzwi, bez wytłumienia ;/
axx1010 - subek pod CP HPB 602.
Myślę coś poważniej podziałać ( no ale nie aż tak powaznie :) )i cos zainwestować w audio.
a więc myśle o czymś takim:
Radyjko:
ALPINE CDA-7894RB albo Alpine CDA 9812 RB - lub coś podobnego z korekcja czasową itp. tutaj raczej nie oczekuje porad, no chyba że ktoś naprawde sadzi ze można w tej samej cenie (używki) wyrwać coś lepszego.
Przód:
zestaw odseparowany (+ wygłuszenie drzwi) oczywiście i wybór między
HELIX DB 62.1 a Hertz DSK 165
Wyszło po poczytaniu różnych źródeł. A może coś lepszego do 300zł?
Tył:
narazie niestety bez zmian - brak funduszy ;/
I tutaj właśnie zaczynaj się pytania:
1. Radyjko dobry wybór myśle?
2. Który zestaw na przód, wiem że temat poruszany i ciągle bez konkretnego lidera. Ale nie każde radio gra tak samo i może z alpinką w w parze lepiej wypada któryś z tych zestawów?
3. Czy ten subek nie będzie mi psuł przyjemności ze słuchania muzyki? co by nie było sprzęt dość niskiej klasy
4. Pod przód trzeba by wrzucić jakiś wzmak... jaki? Kasy nie wiem do końca ile na to zostanie... pod samym radiem tez troche nie za bardzo. Jak duża różnica bedzie pod samym radiem a jaka jesli dorzuce wzmaka? Wyjade sie że spora no ale to jest najwiekszy chyba problem na chwile obecna choć wczesniej czy później i tak jakiś piecyk tam wyląduje...
Skomentuj