Witam mam taki problem zamontowałem sobie tzw tube i wsadziłem do niej wzmacniacz wszystko ładnie pięknie ale gdy odpale silnik do słychać w głśniku jego odgłos. Kupiłem filtr przeciw zakłoceniowy na RCA ale nic to nie daje gdy go podłącze to tuby wcale nie słuchać. Prosze o porady...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Cinquecento 700 i problem z tzw. Tubą
Collapse
X
-
Wzmacniacz to jakaś podróbka typu voice kraft no a mase to dałem pod jedną śrube co jest w bagrzniku. Jeszcze mam takie coś że słychać taki buczenie jakby prace lasera od radia ale tylko jak mam cicho muzykę włączoną. Może podłączłem nie pod ten + kabel sterujący w radiu niewiem prosze o sugestie..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek34111Mój ojciec też ma tak puszczone i tylko słychać trzaski podczas przełączenie piosenki.
albo mniej problemowy samochód
ale ten magik to nawet podstaw nie zna albo mu się nie chciało
Zamieszczone przez bartek34111I dlatego słychać dzwięk silnika w głośniki tzn taki pisk
ale najprawdopodobniej tak
Zamieszczone przez bartek34111A ten od sterowania też puścić za zasilającym??Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
No bo ma lepszy bo punto I . Jutro się wezme za to i odrazu dam znać jakie są efekty.
[ Dodano: 2010-04-10, 13:19 ]
Zrobiłem tak jak mówiłeś i nic lepiej nie jest. Nadal słychać prace lasera w subie podczas przełączenia piosenki. A jak odpale silnik to słychać taki świst w głośniku od tuby...
[ Dodano: 2010-04-10, 15:16 ]
Zrobiłem nawet tak że mase dałem prosto z akusa no ale nadal słychać te trzaski z radia. A tak wogole to jest pionier DEH-3900MP
[ Dodano: 2010-04-11, 03:36 ]
Czekam za sugestiami
Skomentuj
-
Jak się da.. to da się coś z tym zrobić
Nie marnuj czasu i kasy na zabawę z okablowaniem, będąc w posiadaniu jakiejś
"podróbki voice kraft"
to się nie bardzo nadaje do słuchania muzyki, jak również radia no name.
pożycz od kogoś, wzmacniacz wyższej klasy i osłuchuj..
jeśli nie zarejestrujesz zmian.. sprawdź radyjko.
Powinieneś wiedzieć że tandetnie wykonana elektronika, nie daje ci gwarancji
na czysty przekaz informacji zapisanych np. na płytce cd bez zniekształceń, zakłóceń, szumów,..
Dopiero gdy upewnisz się że elektronika jest ok skup się na kabelkach...
Skomentuj
Skomentuj