Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio [300zł] plus głosniki [250zł]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio [300zł] plus głosniki [250zł]

Witam, posiadam Mazdę 323C 96' i chcę kupić do niej jakieś podstawowe audio. Wymogi to radio z wejściem USB i głośniki (2 x woofery + 2 x tweetery). Myślałem o Helixach DB 62.1. Problem natomiast z radiem ponieważ w tej cenie jest ich kilka, mianowicie:
    -Kenwood KDC-W4044
    -Kenwood KDC-4047UA
    -Kenwood KDC-W413/W414UA
    -JVC KD-R412
    -Pioneer DEH-2200UB
    -Pioneer DEH-4000UB
    -Sony CDX-GT33u
    -Sony CDX-GT35u
    -LG LAC-5900RNU
    -Alpine CDE-111R

Cenowo prawie identycznie, jakie polecacie? I czy te głośniki są OK czy polecacie coś innego? Z góry dziękuję i czekam na porady.

Ja mam i polecam CLARION DB288RUSB.
    Dźwięk naprawdę w porządku - słucham ponad rok i nie mam potrzeby zmienić.
    Radio wygodne w obsłudze.
    Wybrałem to radio m.in. ze względu na wygląd - wygląda skromnie i dobrze komponuje się z pulpitem mojego samochodu.
    W tej cenie to głównie "choinki" można dostać.

Skomentuj

Kup sobie fajniejsze .... wzrokowo , bo tanie radia grają identycznie , a głośniki? Może byś tak poczytał forum? Masz multum takich tematów ... tutaj i na innych forach na których założyłeś swój temat.

Skomentuj

Witam, ja mam radio NAVIHEAVEN NA-5511 kosztowało 160zł z wysyłką, nie ma ono odtwarzacza płyt ale ma aux, slot kart pamięci, usb, nie mam go w aucie tylko w domu i chwilowo gra ono z kolumnami 200W 8ohm, dźwięk jest idealny jak za taką cenę, dużo funkcji, wszystko można ustawić do swoich potrzeb.

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez pawlus1233
          Witam, ja mam radio NAVIHEAVEN NA-5511 kosztowało 160zł z wysyłką, nie ma ono odtwarzacza płyt ale ma aux, slot kart pamięci, usb, nie mam go w aucie tylko w domu i chwilowo gra ono z kolumnami 200W 8ohm, dźwięk jest idealny jak za taką cenę, dużo funkcji, wszystko można ustawić do swoich potrzeb.
          Te kolumny pod same radio? Brawo Generalnie gdyby był konkurs na najgorszą poradę na forum zagłosował bym na post wyżej :twisted:

Skomentuj

To było porównanie ile wzmacniacz w tym radiu jest w stanie wytrzymać

Skomentuj

A co tu wytrzymać? 8ohm? Dajcie mu bana bo śmietnik robi... Wracając do tematu wystrzegaj się radyjek LG mam jedno i chyba nie wiele się pomylę jak jakość podobna do perszinga...

Skomentuj

pawlus1233 A myślisz ,ze to radio by wytrzymało z kolumnami 500watt?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

mihas66 kup sobie takie radio, takie kolumny i się przekonaj

Skomentuj

Obecnie w rankingu zostały 2-3 modele:
                    Pioneer DEH 2200ub
                    Pioneer DEH-4000ub
                    Kenwood KDC-W4047

Który z nich będzie najlepszy? Wszystkie ta sama cena tylko deh4000 używka, nie wiem czy deh4000 jest lepsze czy gorsze od deh2200? Pomocy!

Skomentuj

Napisz je sobie na karteczkach i ... zrób losowanie.

Skomentuj

Czaruję...