Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio [300z³] plus g³osniki [250z³]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Poka¿
Clear All
new posts

Radio [300z³] plus g³osniki [250z³]

Witam, posiadam Mazdê 323C 96' i chcê kupiæ do niej jakie¶ podstawowe audio. Wymogi to radio z wej¶ciem USB i g³o¶niki (2 x woofery + 2 x tweetery). My¶la³em o Helixach DB 62.1. Problem natomiast z radiem poniewa¿ w tej cenie jest ich kilka, mianowicie:
    -Kenwood KDC-W4044
    -Kenwood KDC-4047UA
    -Kenwood KDC-W413/W414UA
    -JVC KD-R412
    -Pioneer DEH-2200UB
    -Pioneer DEH-4000UB
    -Sony CDX-GT33u
    -Sony CDX-GT35u
    -LG LAC-5900RNU
    -Alpine CDE-111R

Cenowo prawie identycznie, jakie polecacie? I czy te g³o¶niki s± OK czy polecacie co¶ innego? Z góry dziêkujê i czekam na porady.

Ja mam i polecam CLARION DB288RUSB.
    D¼wiêk naprawdê w porz±dku - s³ucham ponad rok i nie mam potrzeby zmieniæ.
    Radio wygodne w obs³udze.
    Wybra³em to radio m.in. ze wzglêdu na wygl±d - wygl±da skromnie i dobrze komponuje siê z pulpitem mojego samochodu.
    W tej cenie to g³ównie "choinki" mo¿na dostaæ.

Skomentuj

Kup sobie fajniejsze .... wzrokowo , bo tanie radia graj± identycznie , a g³o¶niki? Mo¿e by¶ tak poczyta³ forum? Masz multum takich tematów ... tutaj i na innych forach na których za³o¿y³e¶ swój temat.

Skomentuj

Witam, ja mam radio NAVIHEAVEN NA-5511 kosztowa³o 160z³ z wysy³k±, nie ma ono odtwarzacza p³yt ale ma aux, slot kart pamiêci, usb, nie mam go w aucie tylko w domu i chwilowo gra ono z kolumnami 200W 8ohm, d¼wiêk jest idealny jak za tak± cenê, du¿o funkcji, wszystko mo¿na ustawiæ do swoich potrzeb.

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez pawlus1233
          Witam, ja mam radio NAVIHEAVEN NA-5511 kosztowa³o 160z³ z wysy³k±, nie ma ono odtwarzacza p³yt ale ma aux, slot kart pamiêci, usb, nie mam go w aucie tylko w domu i chwilowo gra ono z kolumnami 200W 8ohm, d¼wiêk jest idealny jak za tak± cenê, du¿o funkcji, wszystko mo¿na ustawiæ do swoich potrzeb.
          Te kolumny pod same radio? Brawo Generalnie gdyby by³ konkurs na najgorsz± poradê na forum zag³osowa³ bym na post wy¿ej :twisted:

Skomentuj

To by³o porównanie ile wzmacniacz w tym radiu jest w stanie wytrzymaæ

Skomentuj

A co tu wytrzymaæ? 8ohm? Dajcie mu bana bo ¶mietnik robi... Wracaj±c do tematu wystrzegaj siê radyjek LG mam jedno i chyba nie wiele siê pomylê jak jako¶æ podobna do perszinga...

Skomentuj

pawlus1233 A my¶lisz ,ze to radio by wytrzyma³o z kolumnami 500watt?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

mihas66 kup sobie takie radio, takie kolumny i siê przekonaj

Skomentuj

Obecnie w rankingu zosta³y 2-3 modele:
                    Pioneer DEH 2200ub
                    Pioneer DEH-4000ub
                    Kenwood KDC-W4047

Który z nich bêdzie najlepszy? Wszystkie ta sama cena tylko deh4000 u¿ywka, nie wiem czy deh4000 jest lepsze czy gorsze od deh2200? Pomocy!

Skomentuj

Napisz je sobie na karteczkach i ... zrób losowanie.

Skomentuj

Czarujê...
                      X