Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nowy sprzęt

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

koledze raczej chodzi o zestaw w granicach 300zl

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
      jeszcze z czyms takim sie nie spotkalem, i chyba nie ma takiej mozliwosci aby jakikolwiek zestaw odseparowany z wytluionymi drzwiami pod wzmacniaczem zagral niz firmowe audio.
      w takm razie malo slyszales
      jest wiele tandetnych glosnikow ktore sie sprzedaja za gruba kase...
      nie zapominaj ze malo kto mysli o wygluszeniu - klient mysli ze zaplaci za glosniki i wystarczy!
      no i sa pojazdy gdzie naprawde seryjne audio stoi na wysokim poziomie. przykladowo w poprzednim zakladzie CA dzie dorabialismy byla taka przygpoda z grand cherokee gdzie fabryczne naglosnienie bylo duzo lepsze niz zamontowane pozniej :p (ja tego nie montowalem)

Toyota ma gdzies ukrytego suba ale nie moglem znalezc a rozbierac nic nie chcialem bo naprawde gleboki mocny bass lepszy niz z niejednego suba.
      moze rezonator basowy pod siedzeniami jak w BMW?
      toyot jeszcze nie rozbieralem...

Skomentuj

Panowie bez spinania
        jest wiele sprzetow nawet firmowych, ktore po zwyklym wytlumieniu drzwi zagraja zaprawde rasowym brzmieniem
        a sa firmy przy ktorych nie warto sie bawic w cokolwiek
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

no tak Pawel ty jestes zawsze najmadrzejszy i Ciebie nie da sie do niczego przkonac, jezdzilem grand cherokee i zero rewelacji z naglosnienia, wiec nie wiem co tam sie dalo gorszego zamontowac. Jesli chodzi o drogie auta to uwierz ze duzo ich slyszalem, i w wiekszosci audio jest na srednim poziomie. W cayenee jest dobrej jakosci audio ale w infinity fx kilka klas nizej, a niby auta na podobnej polce. Ale nawet w tych autach da sie niewielkim kosztem poprawic odsluch.

Skomentuj

jezdzilem grand cherokee i zero rewelacji z naglosnienia, wiec nie wiem co tam sie dalo gorszego zamontowac.
            a miales infinity gold na pokladzie?
            problem tam byl w tym ze kazdy glosnik byl zasilany aktywnie (przy kazdym glosniku byl wzmacniacz) a chlopaki nie wiedzieli jak to podlaczyc wiec zrobili po swojemu...
            efekt byl taki ze klient byl wkurzony bo gralo gorzej niz fabryczne :p
            tutaj akurat byla zmiana na morele supremo wiec klient byl zadowolony i poprawa byla slyszalna...
            Jesli chodzi o drogie auta to uwierz ze duzo ich slyszalem, i w wiekszosci audio jest na srednim poziomie.
            bo nie kazdy ma lepsze audio zainstalowane. jak dla mnie najepsze z tego so slyszalem to DYNAUDIO w volvo

W cayenee jest dobrej jakosci audio

Skomentuj

Czaruję...
            X