skoro masz go z STXa i byl taki od poczatku to znaczy ze to jeden z prototypow sklejanych recznie lub odrzut nie spelniajacy wymagan
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sprzęt do 1000 Zl
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaskoro masz go z STXa i byl taki od poczatku to znaczy ze to jeden z prototypow sklejanych recznie lub odrzut nie spelniajacy wymagan
Czemu mi sprzedano bubla niespełniającego wymagań ??
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaze to jeden z prototypow sklejanych recznie lub odrzut nie spelniajacy wymagan
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaWięc teraz kolejne pytanie się nasuwa ...
Czemu mi sprzedano bubla niespełniającego wymagań ??
ktos mocno chcial kupic AA mimo ze nie byly juz dostepne... i nagle znalazla sie ostatnia sztuka w magazynie
moze wlasnie to ktos takiego bubla zapakowal specjalnie zeby zadowolic klienta? :p
no ale skoro odeslaliscie do STXa to macie 2 wyjscia
albo go skleja poprawnie...
albo poczekacie na nowego
Skomentuj
-
Nie wyciągajmy pochopnych wniosków. Zobaczymy co odpowie STX. Tylko to na razie JA jestem stratny na czasie i na kasie ;/
---------- Post dodany o 13:38 ---------- Poprzedni post o 11:19 ----------
Wczoraj dotarły do mnie głośniki do drzwi :) W przypływie emocji zacząłem od razu je montować :) Wcześniejszy właściciel bardzo wielki specjalista car audio narobił takiego burdelu z kablami ze nie mogłem dojść co jest co. Jedyny plus to taki ze drzwi były już wygłuszone. Ale na szczęście już jest wszystko zamontowane. Powiem krotko. Relacje z ich gry zdam jak wymienię radio i podepnę pod wzmacniacz. Na razie co mogę powiedzieć to tyle ze już na pierwszy odsłuch brzmią bardzo przyjemnie. Są podpięte pod badziewne radio sony a i tak pokazują pazurki w basie i graja ładnie średnica i górą. Niestety w całym tym pospiechu zapomniałem zabrać aparatu i fotek z montażu nie ma.
---------- Post dodany o 22:32 ---------- Poprzedni post o 13:38 ----------
Dzisiaj został kupiony wzmacniacz. Cena:279zl. Teraz czekam aż wszystkie elementy dotrą do mnie i będę działał :)
Skomentuj
-
Wrócił do mnie głośnik z stx-a. Panowie nie znaleźli problemu i głośnik nadal jest źle posklejany ;/ Podepniemy go pod wzmacniacz i zobaczymy co będzie dalej. A tymczasem poszukuje radioodtwarzacza. Priorytety: najlepszy stosunek cena/jakość :) Plus opcja która musi posiadać czyli obsługa USB i/lub kart SD. Cena: ok 650zl. Wolałbym nowe lecz okazjonalna używka tez wchodzi w grę :) Co polecacie w tej cenie??
Skomentuj
-
-
Właśnie sam byłem zdziwiony ze 156 nie ma wygłuszenia w bagażniku, ale to prawda.
Nie jest dobra pora go wygłuszania, chyba że auto stoi w ocieplanym garażu i ma dość ciepło.
Ale jeżeli już, to wybierz maty miękkie, bo masz tam dużo do formowania i wyginania, więc twarde mogły by popękać.
Tu masz ciekawy wątek: http://forum.vw-passat.pl/threads/61...-w-B5-limuzyna
Skomentuj
Skomentuj