Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sprzęt do 1000 Zl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

skoro masz go z STXa i byl taki od poczatku to znaczy ze to jeden z prototypow sklejanych recznie lub odrzut nie spelniajacy wymagan

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      skoro masz go z STXa i byl taki od poczatku to znaczy ze to jeden z prototypow sklejanych recznie lub odrzut nie spelniajacy wymagan
      Więc teraz kolejne pytanie się nasuwa ...

Czemu mi sprzedano bubla niespełniającego wymagań ??

Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        ze to jeden z prototypow sklejanych recznie lub odrzut nie spelniajacy wymagan
        I tak się traktuje klienta, sprzedając mu buble?!? :o

Skomentuj

Może po prostu ktoś na magazynie/pakowni się pomylił, chociaż nawet taka pomyłka nie świadczy dobrze, no ale bywa, nikt nie jest nieomylny;]

Skomentuj

Zamieszczone przez gucio. Zobacz posta
            Więc teraz kolejne pytanie się nasuwa ...

Czemu mi sprzedano bubla niespełniającego wymagań ??
            a czy to przypadkiem nie ty pisales do mnie w sprawie tego AA?
            ktos mocno chcial kupic AA mimo ze nie byly juz dostepne... i nagle znalazla sie ostatnia sztuka w magazynie
            moze wlasnie to ktos takiego bubla zapakowal specjalnie zeby zadowolic klienta? :p

no ale skoro odeslaliscie do STXa to macie 2 wyjscia
            albo go skleja poprawnie...
            albo poczekacie na nowego

Skomentuj

mimo iż w sklepie ich nie było napisałem do STX'a i powiedzieli że mają jeszcze jakieś sztuki na magazynie więc bez problemu sprzedadzą...

a w celu wyjaśnienia to wersja AP nie AA

Pozdrawiam

Skomentuj

Nie wyciągajmy pochopnych wniosków. Zobaczymy co odpowie STX. Tylko to na razie JA jestem stratny na czasie i na kasie ;/

---------- Post dodany o 13:38 ---------- Poprzedni post o 11:19 ----------

Wczoraj dotarły do mnie głośniki do drzwi :) W przypływie emocji zacząłem od razu je montować :) Wcześniejszy właściciel bardzo wielki specjalista car audio narobił takiego burdelu z kablami ze nie mogłem dojść co jest co. Jedyny plus to taki ze drzwi były już wygłuszone. Ale na szczęście już jest wszystko zamontowane. Powiem krotko. Relacje z ich gry zdam jak wymienię radio i podepnę pod wzmacniacz. Na razie co mogę powiedzieć to tyle ze już na pierwszy odsłuch brzmią bardzo przyjemnie. Są podpięte pod badziewne radio sony a i tak pokazują pazurki w basie i graja ładnie średnica i górą. Niestety w całym tym pospiechu zapomniałem zabrać aparatu i fotek z montażu nie ma.

---------- Post dodany o 22:32 ---------- Poprzedni post o 13:38 ----------

Dzisiaj został kupiony wzmacniacz. Cena:279zl. Teraz czekam aż wszystkie elementy dotrą do mnie i będę działał :)

Skomentuj

Wrócił do mnie głośnik z stx-a. Panowie nie znaleźli problemu i głośnik nadal jest źle posklejany ;/ Podepniemy go pod wzmacniacz i zobaczymy co będzie dalej. A tymczasem poszukuje radioodtwarzacza. Priorytety: najlepszy stosunek cena/jakość :) Plus opcja która musi posiadać czyli obsługa USB i/lub kart SD. Cena: ok 650zl. Wolałbym nowe lecz okazjonalna używka tez wchodzi w grę :) Co polecacie w tej cenie??

Skomentuj

http://allegro.pl/clarion-cz301e-blu...051298349.html
                    http://allegro.pl/kenwood-kdc-5051u-...080917842.html
                    Last edited by dolphin123; 28.01.2012, 12:58.

Skomentuj

Podoba mi się ten Kenwood lecz trochę przeraza mnie wystający z przodu pendrive;/ Dobrym rozwiązaniem byłoby wyjście USB z tylu przedłużone kablem.

Skomentuj

Z tym USB masz 100% racji.. umnie długo nie wytrzymał.. Wystarczy że pasażer się szarpnie lub szturchnie i gniazdo USB złamane..

Skomentuj

Dokladnie, ale polecam mini pendrivy, takie jak odbiorniki z logitecha, wystaja chyba na 5 czy 7mm i nie ma szans uszkodzenia z zewnatrz, a kosztuja tyle samo co zwykle

Skomentuj

Witam ponownie. Jako ze nie mam prawie żadnych mat w bagażniku a to co jest jest posklejane tak aby się trzymało to postanowiłem je wymienić i przy tym odpowiednio wygłuszyć bagażnik. Jakich mat powinienem użyć?? Na co zwrócić uwagę??

Skomentuj

Właśnie sam byłem zdziwiony ze 156 nie ma wygłuszenia w bagażniku, ale to prawda.
                              Nie jest dobra pora go wygłuszania, chyba że auto stoi w ocieplanym garażu i ma dość ciepło.
                              Ale jeżeli już, to wybierz maty miękkie, bo masz tam dużo do formowania i wyginania, więc twarde mogły by popękać.

Tu masz ciekawy wątek: http://forum.vw-passat.pl/threads/61...-w-B5-limuzyna

Skomentuj

Czaruję...
                              X