Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Car Audio do mercedesa W202

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    Tzn o którym mówisz, bo jest ich teoretycznie w tej dyskusji 3 :P Chodzi o woofer z PB?
    mercedres
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
      No ale życzę tak jak mówiłem powodzenia w dalszej przygodzie z marnowaniem swojego, czyjegos czasu oraz pieniędzy które można było dużo lepiej wydać.
      Wyluzuj człowieku i troche zrozumienia.
      Skoro ci pisze że nie mam kasy aby wiecznie dokładać do sprzętu to zrozum to i nie krytykuj! ty wyczytałeś 95 pochlebnych opini , ja więcej. Napisałem ten temat żeby zaczerpnąć opini prawda ale nie kupiłem "gówna" żebyś teraz w ten sposób to krytykował. w tym wątku również pytałem o pozycje wysokich tonów , o wytłumienie drzwi itd i DLATEGO ZAŁOŻYŁEM TEN TEMAT.
      BTW chyba tylko w naszym narodzie polacy tak ze sobą rozmawiają na forach. zamiast pomóc i zrozumieć sytuacje to mądre jaja zgrywają.
      pzdr

Skomentuj

Zamieszczone przez AnakinSkyWalker Zobacz posta
        Funduszowo liczę 300zł za komplet głośników na drzwi + 100zł za maty wygłuszające + 300zł za wzmacniacz + 300 na skrzynie basową.
        Tutaj podałeś ile jesteś w stanie wydać na wszystko - wydałeś 50zł mniej na wzmacniacz, więc mogłeś to dołożyć do przednich głośników. Ale w tym wszystkim zapomniałeś jeszcze o okablowaniu - a na to też idzie spora suma.

W każdym razie, w tej cenie czyli za wszystko 1000zł dało się złożyć coś 2x lepiej grającego od tego co Ty sobie kupiłeś. No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, w końcu to Twoje pieniądze.

Tu nie chodzi o opinie wyczytane w internecie - ja miałem większość tych zestawów w przedziale cenowym do 500zł i kilka dużo droższych, i wiem jak to gra i jak jest rzeczywiście z tymi głośnikami a nie czytam opinii, bo wiem, ze przeważnie nie pokrywają się z rzeczywistością - dlatego sam testuje, takie jest moje hobby.
        I właśnie dzięki takim ludziom, którzy są osłuchani, mają doświadczenie i z czym porównać zestawy - można wybrać coś, nie wtapiając pieniędzy.

Skomentuj

temat do zamknięcia

Skomentuj

Czaruję...
          X