Najprawdopodobniej RCA które miały sterować subem były podpięte do RCA REAR w radiu jak się ustawiało fader przód tył to razem z tyłem znikał basior. Przepięcie RCA do odpowiedniego wyjscia załatwiło sprawę
W piątek odwiedziłem Plotera bo chciałem się utwierdzić w swoim przekonaniu :)
Chinche zostały podpięte jako REAR.
Przepiołem sobie na SUB OUT i teraz jest to o co chodziło. Wszystkie filtry podbicia i inne ustawienia działają
Pewna Krakowska Firma u której wytłumiałem drzwi wczesną wiosną tego roku.
Zastanawiam się dlaczego w ten sposób zostało to przez nich podłączone ??? Zostawiając samochód wskazałem że chcę mieć zasilony przód i w mostku subwoofer
wiem, że używają mat STP silver line i pianki akustycznej na plastiki tapicerki drzwiowej. Jak to zamontowali nie wiem ale nic nie brzęczy w drzwiach przednich za to "świerszcze" włączyły się w tylnych drzwiach
no nie odtwarza.
Trudno, niedługo przejdziemy na radio typu DAB to sie pomysli io FLAC :)
A MDS gra dużo lepiej bo mam już "wpływ na niego". Co prawda skrzynka sporo za duża około 26 L w BR i do tego nie wytłumiona. Nie miałem czasu na lepszą i zrobiłem z tego co i czym miałem
To będzie raczej standard, z możliwością przykręcenia wzmacniacza i ukrycia kabli, możne jakieś konektory by sie przydały bo chciałem mieć to maksymalnie demontowalne
Tak się zastanawiam jak to bezinwazyjnie "dobrze zrobić" bez ingerencji w tapicerce.
Widziałem fajne zabudowy w podłodze, w boczku (no ale u mnie nie ma żadnej wnęki)
Głębokośc montazowa MDS'a to 100mm więc dużo miejsca nie ucieknie.
Macie jakieś inne propozycje ???
Skomentuj