Wielkie dzięki Pawle za projekty. Jeszcze jedno pytanie,mianowicie nie mam bladego pojęcia jak wykonac skrzynię z pochyloną tylną ścianką używając wyłącznie wyrzynarki. Znalazłem jeden artykuł http://diyaudio.pl/showthread.php/11...w-CONRAD-AUDIO ale nie bardzo umiem się rozeznac w tym..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
STX SW.12.2.500 Problem.
Collapse
X
-
Mam jeszcze jedno pytanko.Kilka dni temu,tak dla zwały podłączyliśmy z kumplem skrzyneczkę z JBL-em w kultowym Fiacie 126To co się tam działo,przerosło moje oczekiwania
Wiem,że w maluszku jest miejsca jak w toi-toiu i to też wpływa na to potworne ciśnienie,ale czy jak złożę skrzynkę z STX-em,to będzie on grał lepiej pod względem... właściwie pod każdym względem?
Skomentuj
-
No i chodziło mi właśnie o taką odpowiedź. Nie będę jeździł po mieście z radiem podkręconym na max,nie należę do tych ludziOd czasu do czasu coś tam się podgłosi żeby kolegom pokazac jak gra,a tak to tylko będzie sobie spokojnie grał
I jeszcze jedno. Czy istnieje sposób,aby bez specjalnych przyrządów dobrze wyregulowac wzmacniacz? Wiem,że można spróbowac na słuch,ale chcę miec pewnośc,że pewnego dnia cewka nie wyskoczy mi z kosza
Skomentuj
-
Szkoda :/ Wiem,jak słychac przester w domu,kiedy testowałem JBL-a to owy się pojawił. Czy w samochodzie będzie to brzmiało podobnie? Mniej więcej volume na wzmacniaczu powinno byc ustawione na 1/3 żeby nie było takiego przesteru? W wielu wzmacniaczach widziałem podobne ustawienie,lecz zależy to od wielu czynników,między innymi od wzmacniacza..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MichuPG Zobacz postaWiem,jak słychac przester w domu,kiedy testowałem JBL-a to owy się pojawił. Czy w samochodzie będzie to brzmiało podobnie?
Zamieszczone przez MichuPG Zobacz postaMniej więcej volume na wzmacniaczu powinno byc ustawione na 1/3 żeby nie było takiego przesteru?
Skomentuj
Skomentuj