Mamusia ma fajny setup
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Początkujący w świecie CA prosi o pomoc ;)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Mamusa Zobacz postaTo ja w kolejnym temacie zaoferuje swoją skromną osobe i moje granie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanasluchalem sie wczoraj o twojej osobie... chetnie bym posluchalFajnie sie dowiedzieć, mam nadzieje że dobrze mówią
pu5z3k, poszło PW
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaPoldar i dawid ss w drodze do bydgoszczy. Same pozytywy
---------- Post dodany 17.09.2013 o 19:50 ---------- Poprzedni post 16.09.2013 o 13:43 ----------
Kolega pu5z3k był, posłuchał i chyba już wie w jaką stronę zmierzać
Skomentuj
-
zrobimy jakas relacje jesli chcecie, na razie bede polował na 4x wofery r6a, wygluszenie furtek juz do mnie jedzie, tylne woofery plus subek zasilany bedzie -> Rockford 551X Power, poszukiwanie jakis Tw teraz i piecyka na przod, subek na razie powerbass'a ale zawsze coś, kablowanie hollywood'a już jest. No i czaje się na jakieś radyjko znalazlem ze ktos sprzedaje clarka HX-D10 ale nie znam jego opinii, jezeli dupa to bede polowal na alpinke 9855r i chyba w przyszlosci zmieniarke
generalnie to zamowilem na allegro dwa jakies zrupieciale slupki do mojego auta by samemu pocwiczyc zabudowe TW ale nie wiem jak to sie skonczy -.- ;/
cel: uniwersalne granie, nie musi być to sprzęt na zawodowe granie, ma robic robote i troche hałasu czasem zrobić
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pu5z3k Zobacz postana razie bede polował na 4x wofery r6a
Zamieszczone przez pu5z3k Zobacz postaposzukiwanie jakis Tw teraz
Skomentuj
-
Postaram się kolegę poprowadzić, chociaż niektóre rzeczy odradzałem (2 pary wooferów :P) to nie mam zamiaru zabraniać na siłę :) Jak auto się poskłada to relacja z budowy będzie zapewne, przynajmniej będe na to namawiał :P
Co do radyjka, poszło kolejne PW
---------- Post dodany o 09:25 ---------- Poprzedni post o 09:23 ----------
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaprzod i tyl czy wszystko w przod?
jak to ma grac z R6A to ja bym robil budzetowe 3 drogi :/
Niestety kolega uparł się na woofer w tylnych furtkach, więc będziemy tak walczyć. Przy dobrym i nisko grającym tweeterze 2 way z R6A bez problemu jest do ogarnięcia.
Skomentuj
-
mimo ogolnie panujacej opinii to doskonale rozumiem ze czasami trzeba dac glosniki z tylu... ale to raczej w wiekszych samochodach jak czesto ktos z tylu jezdzi
wiem ze 2 drogi da sie ogarnac, ale potrzeba dobrego tweetera - nie nedzne T25 :???:
swansy?
---------- Post dodany o 12:10 ---------- Poprzedni post o 12:09 ----------
Zamieszczone przez pu5z3k Zobacz postaja jeszcze pacze na te morele tempo ale chyba tak nie za fajnie z opiniami ??
Skomentuj
-
co robic z radiem ? waham sie miedzy clarkiem 702 a alpinka 9855r, wiem tyle ze clarek szumi nieco, generalnie bardziej by mi pasowal do samochodu ze wzgledu ze jest czarny, a alpina ma srebrne "krzyczące" wstawki ktore do auta pasuja jak dupie zęby
no to doradz cosik :P jak możesz..bo chcialbym na weekend rozpoczac dlubanie i moze na piatek urlop by ogarnac sobie wszystko... czesto jezdze z dziewczyna i mamy taki consensus ze ja moge zapindalac a ona "łupie" muzyczka
czesto smigam trasy gdzie przez 3-4h z budzika nie schodzi 200km/h wiec takie mocne uderzenia mi sie przydadzą by się obudzić, no i generalnie chciałbym, żeby to wykop miało (sory za maly sklad ale siedze w robocie i pisze z telefonu) :-)
---------- Post dodany o 13:16 ---------- Poprzedni post o 12:47 ----------
i jaka jest roznica miedzy 9855 a 9853 jezeli chodzi o jakosc dzwieku bo widze obie maja zwrotke i czasowke no i jeszcze 9813
pytam o nie ze wzgledu na to ze sa czarne i bardziej beda mi pasować do kokpitu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamimo ogolnie panujacej opinii to doskonale rozumiem ze czasami trzeba dac glosniki z tylu... ale to raczej w wiekszych samochodach jak czesto ktos z tylu jezdzi
wiem ze 2 drogi da sie ogarnac, ale potrzeba dobrego tweetera - nie nedzne T25 :???:
swansy?
---------- Post dodany o 12:10 ---------- Poprzedni post o 12:09 ----------
te sa bardziej do kulturalnego grania
Swans w 2 drogach nie gra :P Zresztą IMO mocno przereklamowany tweeter.
Pu5z3k, mówiłem Ci że 9855/53 to to samo radio, różnią się troszkę obsługą menu. 9813/15 to porównywalne do 53/55 grajki, ale w hierarchi Alpine chyba ciut niżej stały. Lepiej grające są 33/35, ale tu problem z dostępnością ładnej sztuki w sensownej cenie.
Skomentuj
Skomentuj