Witam
Mam taki problem potrzebuje przewodów które zasilą i podadzą sygnał dla mojego sprzętu:
Głośniki:
GROUND ZERO GZUW 10SQ
GROUND ZERO GZRC 16X
GROUND ZERO GZRC 165FX
Wzmacniacze:
GROUND ZERO GZIA 4115HPX
GROUND ZERO GZIA 1.300HPX
Kondensator:
GZTC 1.0FX
Radia jeszcze nie nabyłem bo nie jestem zdecydowany do końca ja planuje zamontować tam chodzi za mną audi symphony II z modelu A8 tylko chciałem się was poradzić czy to ma sens czy lepiej zamontować coś z nowoczesnych radioodtwarzaczy.
Przeczytałem tysiące postów i zgłupiałem od tego wszystkiego ile osób tyle zdań, a ja nie chce wyrzucić pieniądze w błoto zależy mi na czystym i dynamicznym dźwięku.
Droga od akumulatora do wzmacniacza 7-8 m chcę wymienić wszystkie przewody nie chce montować tych zestawowych i oczywiście nie chcę wydawać fortuny na te przewody jeśli to nie ma sensu.
Pytania które mnie jeszcze nurtują:
-Jak rozdzielić sygnał na dwa wzmacniacze?
-Czym zakończyć wszystkie przewody?
-Jaki zastosować bezpiecznik?
-Czy potrzebuje jakiś dodatkowy akumulator?
-czy masę ciągnąć od akumulatora?
Proszę o konkretne firmy przewodów i modele a najlepiej linki do sklepów lub na allegro
Mam taki problem potrzebuje przewodów które zasilą i podadzą sygnał dla mojego sprzętu:
Głośniki:
GROUND ZERO GZUW 10SQ
GROUND ZERO GZRC 16X
GROUND ZERO GZRC 165FX
Wzmacniacze:
GROUND ZERO GZIA 4115HPX
GROUND ZERO GZIA 1.300HPX
Kondensator:
GZTC 1.0FX
Radia jeszcze nie nabyłem bo nie jestem zdecydowany do końca ja planuje zamontować tam chodzi za mną audi symphony II z modelu A8 tylko chciałem się was poradzić czy to ma sens czy lepiej zamontować coś z nowoczesnych radioodtwarzaczy.
Przeczytałem tysiące postów i zgłupiałem od tego wszystkiego ile osób tyle zdań, a ja nie chce wyrzucić pieniądze w błoto zależy mi na czystym i dynamicznym dźwięku.
Droga od akumulatora do wzmacniacza 7-8 m chcę wymienić wszystkie przewody nie chce montować tych zestawowych i oczywiście nie chcę wydawać fortuny na te przewody jeśli to nie ma sensu.
Pytania które mnie jeszcze nurtują:
-Jak rozdzielić sygnał na dwa wzmacniacze?
-Czym zakończyć wszystkie przewody?
-Jaki zastosować bezpiecznik?
-Czy potrzebuje jakiś dodatkowy akumulator?
-czy masę ciągnąć od akumulatora?
Proszę o konkretne firmy przewodów i modele a najlepiej linki do sklepów lub na allegro
Skomentuj