Witam ! Szukam pomocy w podłączeniu systemu audio a mianowicie subwoofera w bagażniku A3 . Auto posiada fabryczny sub w lewym boczku , lecz radio jest nieseryjne (jakieś LG) to subwoofer milczy , a 6 głośników zamontowanych w aucie gra przyjemnie , lecz daje się odczuć brak niskich tonów. Z poprzedniego auta została mi skrzynia Blaupunkt GTb 1200 sc oraz mały wzmacniacz B. ema 255. Chciał bym z góry zaznaczyć że nie zależy mi na super basie , więc nawet uruchomienie seryjnego niskotonowca by mnie satysfakcjonowało. I tu pytanie do osób znających instalacje w audi a3 , czy prościej będzie podpiąć seryjny woofer pod nieseryjne radio , czy prościej będzie poprowadzić standardowo instalacje Oraz czy (!) można + i masę zaczerpnąć z fabrycznego woofera do dołożonego blaupunkta ? Licze na pro. podejście do tematu, gdyż na tym forum jestem od ponad 7 lat i wiem że są tu osoby ze sporą wiedzą w tym temacie. Tylko nie odsyłajcie mnie z linkiem na jakies inne forum :( Pozdrawiam !

---------- Post dodany 06.11.2013 o 21:17 ---------- Poprzedni post 05.11.2013 o 21:14 ----------
Czyli zakładam że odsyłacie mnie na forum audi. To niech moderator przeniesie wątek do kosza.

---------- Post dodany 06.11.2013 o 21:17 ---------- Poprzedni post 05.11.2013 o 21:14 ----------
Czyli zakładam że odsyłacie mnie na forum audi. To niech moderator przeniesie wątek do kosza.
Skomentuj