600-700zl - to nie sa wcale tanie zestawy
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy taki zestaw się nadaje??
Collapse
X
-
A jak z wysokimi?
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaŚredni jest super.
Siwy niestety zestaw już niedostępny według tej strony.DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta3 drogi za 549zl z uczciwa zwrotnica to nie jest tanio?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaA to ciekawe? Brat ma l-60c ale wysokie to uszy kaleczą i średnie tez nie powalają.
o jakie dokładnie modele?
Nie powiem że są to idealne głośniki bo montowałem kilka razy . Ale należy pamiętać o pochodzeniu . Rynek amerykański rządzi się nieco innymi prawami .
Jest to jednak budżetówka . Podobnie jak np esk Hertza ma być efekt dół i góra wskazane,,,,
Dół zależy od wrót a góra od umiejscowienia no i charakteru reszty gratów w torze audio
Paweł a co znaczy "dobry zestaw " za 200-300zł ? klienci czesto prznoszą wymagania z auta ze sprzętem za 2-3 cz więcej tyś na granie głosników za 200 pln .
Przecież byle jakie firmówki kosztują już powyżej tej kwoty za 2 wrota ... a co montują wiadomoLast edited by utopia; 29.03.2014, 19:09.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez utopia Zobacz postaPaweł a co znaczy "dobry zestaw " za 200-300zł ? klienci czesto prznoszą wymagania z auta ze sprzętem za 2-3 cz więcej tyś na granie głosników za 200 pln .
chodzi o to zeby zestaw byl wart tych pieniedzy.
niedawno takim dobrym zakupem byly diory. teraz cena skoczyla w gore...
jakis czas temu beyma sck-65 byla warta zakupu, ale sie skonczyly
reszta tanich zestawow dla mnie tylko ladnie wyglada, ale nie gra
a niektore graja tak ze glowa boli :/
Skomentuj
-
Były hertze których problemem grania były słabe zwrotnice
Proponowałem kiedys, zrobie nowa tylko niech ktos przywiezie samochód z prawidłowo zamontowanym sprzętem
Nie było chętnych
Zreszta w zestawach za 1tys zł należało by zrobic to samo
Przykładem moze byc dego sp650
Bardzo fajny i dobry zestaw tylko zwrotnica nie dopracowana, nie uwzględnia cech charakterystycznych głośnikówJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZreszta w zestawach za 1tys zł należało by zrobic to samo
Przykładem moze byc dego sp650
Bardzo fajny i dobry zestaw tylko zwrotnica nie dopracowana, nie uwzględnia cech charakterystycznych głośników
Skomentuj
-
Paweł -od tego należało by zacząć ...
Ale są pewne zestawy które grają "zawsze " a są i takie gdzie przesunięcie tweetera kilkanaście cm dalej względem woofera już nie gra..
Temat na kilka pojemników szklanych o objętości społecznie przyjętej za męską
Te same głosniki np w mondeo II pięknie grają a już w skodzie Fabii nie mimo że objętość wrót zbliżona to umiejscowienie woofera inne
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postawg mnie trudno zrobic taka uniwersalna zwrotnice kiedy w kazdym samochodzie glosniki sa w innych miejscach :/
Ale tam woofer jest aluminiowy a w zwrotnicy cisza a tym
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez utopia Zobacz postaTe same głosniki np w mondeo II pięknie grają a już w skodzie Fabii nie mimo że objętość wrót zbliżona to umiejscowienie woofera inne
Ale jest jeden pewniak po którym mozna powiedziec czy zestaw w danym samochodzie zagra fajnie czy nie
Oczywiście jeśli zwrotnica bedzie poprawna a nie poprostu bedzieJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
Zgadza sie
Ale jest jeden pewniak po którym mozna powiedziec czy zestaw w danym samochodzie zagra fajnie czy nie
Oczywiście jeśli zwrotnica bedzie poprawna a nie poprostu bedzie
Skomentuj
Skomentuj