:thumbsup:Po ponownym telefonie do essy i rozmowie tym razem z serwisem cena za parę drzwi wyszła max 650zł.
Jako drzwi w OII są zamknięte i nie robią wnętrza drzwi.
Więc cena obejmuje najlepsze maty na blachy od strony tapicerki, masa tłumiaca na tapicerkę, plus watolina pomiedzy. To nie jest całkiem źle.
Być może masz rację, ale by wytłumić kompletnie te drzwi to trzeba by je roznitować bo cholery są kompletnie zamknięte. A mam jeszcze ponad rok gwarancji to będzie duża ingerencja więc nie wiem co zrobić.
Dzisiaj zrobiłem zdjęcie mojego wzmacniacza czy ktoś mi powie co w nim siedzi i ewentualnie jakie są głośniki w SS w O2 po lifcie
jesli chodzi o pb to nie slyszalem nigdy nic ciekawego
za to zainteresuj sie powaznie u-dimention junior
tanie i bardzo ciekawe wzmacniacze
mam nawet 4ch od nich
Nawet fajne te u-dimention, a 4/300 to nawet utytułowany. Myślę że w niego będę celował jak przyjdzie czas zakupów. Teraz jeszcze myślę nad tweterami w przednich słupkach, ale najpierw kupię jeden plastik na słupek i zrobię przymiarki jak to będzie wyglądało.
Kontaktowalem się z kolejnym specem caraudio i on powiedział mi cenę pomiędzy 550-600 za sredniej klasy maty i gąbkę ale roznitowuje drzwi i robi je też w środku więc wydaje mi się to ciekawsza propozycja. Niestety nie wiem na jakich materiałach. Muszę sie jeszcze raz skontaktować.
W przyszłym tygodniu jestem umówiony na wytłumienie kompletne drzwi przód i tył. Wykonawca poleca mi taki wzmacniacz MATH PP82DSP, co o nim powiecie?
Czy lepszym rozwiązaniem było by zwykły wzmacniacz plus zwrotnice pasywne.
I czy prawdą jest jak twierdzi monter na tym wzmaku mógłbym zestroic dowolne glosniki?
A nie ma w ofercie normalnych wzmacniaczy tylko chińskie wynalazki?
Pasywne zwrotnice beda lepsze
Na sto procent na razie będę robił drzwi nad wzmacniaczem się zastanawiam. Posłuchałem cię i nie robię samej zewnętrznej blachy tylko rozwiercam nity i wewnątrz też.
Co do doświadczenia gościa to trochę się zna, to Paweł K. z Mielca.
Skomentuj