No... 9833r dzisiaj podłączona. Charakter grania zdecydowanie się zmienił. Całkiem inne kopnięcie. Teraz już wiadomo, co było przyczyną słabego kopa w moich drzwiach - na pewno nie drzwi 
W ogóle całkiem inne granie. Może trochę twardawo się zrobiło. Ciągle gdzieś brakuje mi w aucie dźwięku z domu...
Teraz czas na instrukcję. Trzeba jakoś znaleźć lpf, hpf dla suba (i ciągle nie wiem czy go dobrze podłączyłem bo basu jest zdecydowanie mniej niż w pionku, a tam jeszcze ucinałem z radia) i korekcję czasową.
Pozytywnie. Teraz szlifować. :)
W przyszłości będę informował.
A teraz zapytam.
Jakiś warty uwagi piecyk 5 kanałowy? W granicach 600zł. (przód aktywnie + sub) Chciałbym wozić jeden wzmacniacz w aucie.
Chyba, że na prawdę będzie warto rozbudować się, aż do trzech.

W ogóle całkiem inne granie. Może trochę twardawo się zrobiło. Ciągle gdzieś brakuje mi w aucie dźwięku z domu...
Teraz czas na instrukcję. Trzeba jakoś znaleźć lpf, hpf dla suba (i ciągle nie wiem czy go dobrze podłączyłem bo basu jest zdecydowanie mniej niż w pionku, a tam jeszcze ucinałem z radia) i korekcję czasową.
Pozytywnie. Teraz szlifować. :)
W przyszłości będę informował.
A teraz zapytam.
Jakiś warty uwagi piecyk 5 kanałowy? W granicach 600zł. (przód aktywnie + sub) Chciałbym wozić jeden wzmacniacz w aucie.
Chyba, że na prawdę będzie warto rozbudować się, aż do trzech.
Skomentuj