Dan czy masz mnie za małolata? Szukałem po strefie car audio i jak to zwykle bywa co osoba to inne zdanie jak to w audio... Jedni chwalą inni nie, znalazłem pozytywne opinie Łukasza o Next Q22 i chyba na niego się zdecyduje, Next Q22 - 280zł, wyżej 2spomniany przez kolegę pionier 380zł. Przypominam ze to ma napędzać tylko przody. Jest jeszcze next Q24 ale po wykonaniu i pomiarach widze ze jest gorszy od Q22.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Car audio w Civic Type R FN2
Collapse
X
-
http://www.strefacaraudio.pl/topic/4...e/#entry462731 tutaj. jak wiesz ze lepszy stan/cena daj znac.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaBoguś cwaniaczek
Dał za niego dokładnie tyle co napisałem
Nie pochwalam takiego zachowania :/
Co do wzmaków to widzę że zakup raczej nieciekawy:/ Osobiście polecał bym coś ze starych hifonów jeśli już, może jakiś autotek, lub z lubianych przeze mnie soundstreamów, rockfordów, xeteców
Scany kupiłeś nowe czy używki?
Skomentuj
-
csbiczek nikt nie powiedział ze ten wzmacniacz to ostateczność, możliwe ze go zmienię a ten zostanie na przyszłość do suba. Cena była bardzo okazyjna i aż grzech nie kupic:) Do czasu zakończenia instalacji CA możliwe ze coś znajdę ciekawszego. Po otrzymaniu Pionka zwróciłem uiwagę na wielkość wzmaka, mój wzmak na przód musi byc zainstalowany and nogami pasażera wiec nie może byc wielki....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJeśli xetec to tylko z czarnej serii P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaMieliśmy pomodzonego sony xm
Ten to dopiero wymiatał
Az mi szczeka opadła co mozna zrobic z tak małego i taniego wzmaka
Moge sie zapytac czy jeszcze jest
Właścicielem bym Sylwester z Mokotowa
To wiadomość dla Hermesa - moze go zna
Aktualnie mam:
Kable zasilające 25mm miedź z 40metrów
AMA BL 160
Wysokotonówki AWX
Wysokotonówki SS
Wzmacniacz Triton II
Muszę dokupić jeszcze sygnałówkę i maty.
Maty zakupię tu: http://automelodia.pl/sklep/59-tlumienie (chyba ze wiecie gdzie będzie taniej, ten sklep mam na miejscu).
GMS 05XL + GMS 07 Luxury i GMS 01.
Zastanawiam się ciągle czy nie oddać do gościa by zrobił drzwi(mam trudne wspomnienia z wygłuszaniem aut). Cena wydaje się przyzwoita cena mat jakie wybiorę x2 czyli około 600/650zł za parę drzwi.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaCena wydaje się przyzwoita cena mat jakie wybiorę x2 czyli około 600/650zł za parę drzwi.Ja np w AT w Koszalinie za robotę płaciłem połowę tego a i chlopaki kable mi przeciągneli przez kostki w drzwiach od razu:)
Skomentuj
Skomentuj