Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Car Audio passat b5

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Powiedzcie mi jeszcze jaki wzmacniacz do tego "naleśnika" ??

Skomentuj

Najlepiej jakis klasowy monoblock
      Glosnik zasługuje na dobry napęd
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jaki budżet na ten wzmacniacz ??

Skomentuj

no szczerze powiem ze chcialem przeznaczyc na wszystko okolo 2tys , ale radio 1/4 poszła naleśnik jakies pewnie 600-800 , gdzie tu przod glosniki kolejny wzmacniacz i wygluszenie :) nie ukrywam ze chciałbym bardziej budżetowo ale widze ze sie nie da xD

Skomentuj

Nigdy tak sie nie da
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

czyli cos kolo 1tys za wzmacniacz do nalesnika musze liczyc?

Skomentuj

Podepnij starego Rockforda np 500.2 czy 800.2 a nie będziesz już szukał nic innego i nie trzeba wydawać tysiaka.

Skomentuj

odgrzewam temat:)
                  Nareszcie mam trochę czasu i parę klamotów do złożenia jakiegoś car audio :)i teraz mam pytanie:
                  Czy taki zestaw nada się do wygłuszenia drzwi (blacha zewnętrzna + blacha aluminiowa w passacie plus pianka na tapiecerke)
                  http://allegro.pl/stp-mata-butylowa-...758942506.html (StP mata butylowa 3,75m2 iSILVER + pianka K6s 3,5m)
                  czy raczej użyć jakiś innych materiałów bądź któreś z tych zamienić na coś innego ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Skomentuj

Znam sklep
                    Radzę sie upewnić, ze StP to STP
                    A pianka to wszystko jedno
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

w senie ze co ze jakieś gówno wysylają ??? bo nie rozumiem jak mam sie upewnić

Skomentuj

Jestes z Mielca
                        Masz Pawła pod ręka
                        Jedz do niego
                        Pozdrow go odrazu odemnie
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

dzwoniłem już kiedyś do Pawła i raczej ciężko z nim jeżeli chodzi o ceny a tym bardziej o jakieś tanie CA chyba ze nie trafiłem w jego nastrój

Skomentuj

To podjedz
                            To naprawdę miły gosc
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez riczmond Zobacz posta
                              raczej ciężko z nim jeżeli chodzi o ceny a tym bardziej o jakieś tanie CA
                              Nie dziwne, jak każdy dobry fachowiec robi dobrze albo wcale. Ja jestem z jego usług zadowolony a jeszcze został mały szlif, pojedż do niego osobiście, jest to naprawdę super gość.

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                                Nie dziwne, jak każdy dobry fachowiec robi dobrze albo wcale. Ja jestem z jego usług zadowolony a jeszcze został mały szlif, pojedż do niego osobiście, jest to naprawdę super gość.
                                Nie wątpliwe ,jak każdy!!!
                                tylko juz raz pisałem do niego o przybliżona kwotę naprawy konkretnej usterki w radiu samochodowym to odpisał ze oczywiście da się to zrobić ale kosztów już nie podał a niestety ,nie chciałbym oddać a potem zapłacić równowartości urządzenia(gdzie wcale nie twierdze ze musiałby wziąć "dużo" tylko jeżeli za coś płace chciałbym wiedziec jakie sa koszta ) , a jeżeli chodzi o maty to ciekawi mnie czy Paweł używa mat stp bo z tego co widziałem pracuje na dynamacie a mnie niestety nie stać na tak drogie maty. Wybaczcie ale nie chciałbym przepłacić za coś wiedząc ze mogę kupić taniej chyba przyznacie mi tutaj racje

Skomentuj

Stp juz cieżko kupic bo nie ma nawet u dystrybutora
                                  To co jest w tym sklepie to resztki i zapasy magazynowe
                                  Wiecej nie bedzie

A Paweł robi dobrze samochody
                                  Jak uzna, ze towar ktory przywiozłes nie nadaje sie do zrobienia dobrze samochodu to pewne nie zrobi - i dobrze

Co do naprawy radia to jak byś wiedział co sie stało to byś sobie sam zrobił
                                  On tez musi zajrzeć lub oddać komuś
                                  Wtedy bedzie wiadomo co i za ile
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kup Stp to sa dobre maty ja na nich robilem i bylo calkiem dobrze nie wiem jak w porównaniu do dynamat ale roznica w cenie spora.
                                    Jesli chodzi o passata b5 to ma dobre drzwi bo po zdjeciu tapicerki jest jeszcze blacha jak to wszystko wytlumisz stp plus gabka na tapicerke od tylu to bedzie bardzo dobrze.
                                    Ja u siebie tak robilem i bylo calkiem dobrze.
                                    Pozdr

- - - - - aktualizacja - - - - -

A jesli chodzi o sub w bagazniku to mialem focal utopia 21wx w ok 20l i dawal sobie rade bez problemu z passatem spiety z genesisem dual mono.
                                    Pozdr

Skomentuj

Znam pasata bardzo dobrze - golf IV ma takie same

Jak zrobisz te "dobre drzwi" zeby woofer nie buczal to masz u mnie dużego Jacka danielaka :)
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wiem ze golf 4 ma takie same bo tez mam.
                                        Ja u siebie wszystko mialem spięte activ 3way calosc na focal utopia.
                                        Atkywka daje duzo mozliwosci korekcji wiec mozna sobie szybko dostroic do wlasnych upodobań.
                                        Pozdr

Skomentuj

Ja nie mowię o sposobie realizacji podziału frontu a o problemach z drzwiami

Procesorem nie poradzisz sobie z problemami konstrukcyjnymi
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X