Powiedzcie mi jeszcze jaki wzmacniacz do tego "naleśnika" ??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Car Audio passat b5
Collapse
X
-
odgrzewam temat:)
Nareszcie mam trochę czasu i parę klamotów do złożenia jakiegoś car audio :)i teraz mam pytanie:
Czy taki zestaw nada się do wygłuszenia drzwi (blacha zewnętrzna + blacha aluminiowa w passacie plus pianka na tapiecerke)
http://allegro.pl/stp-mata-butylowa-...758942506.html (StP mata butylowa 3,75m2 iSILVER + pianka K6s 3,5m)
czy raczej użyć jakiś innych materiałów bądź któreś z tych zamienić na coś innego ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez riczmond Zobacz postaraczej ciężko z nim jeżeli chodzi o ceny a tym bardziej o jakieś tanie CA
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvek Zobacz postaNie dziwne, jak każdy dobry fachowiec robi dobrze albo wcale. Ja jestem z jego usług zadowolony a jeszcze został mały szlif, pojedż do niego osobiście, jest to naprawdę super gość.
tylko juz raz pisałem do niego o przybliżona kwotę naprawy konkretnej usterki w radiu samochodowym to odpisał ze oczywiście da się to zrobić ale kosztów już nie podał a niestety ,nie chciałbym oddać a potem zapłacić równowartości urządzenia(gdzie wcale nie twierdze ze musiałby wziąć "dużo" tylko jeżeli za coś płace chciałbym wiedziec jakie sa koszta ) , a jeżeli chodzi o maty to ciekawi mnie czy Paweł używa mat stp bo z tego co widziałem pracuje na dynamacie a mnie niestety nie stać na tak drogie maty. Wybaczcie ale nie chciałbym przepłacić za coś wiedząc ze mogę kupić taniej chyba przyznacie mi tutaj racje
Skomentuj
-
Stp juz cieżko kupic bo nie ma nawet u dystrybutora
To co jest w tym sklepie to resztki i zapasy magazynowe
Wiecej nie bedzie
A Paweł robi dobrze samochody
Jak uzna, ze towar ktory przywiozłes nie nadaje sie do zrobienia dobrze samochodu to pewne nie zrobi - i dobrze
Co do naprawy radia to jak byś wiedział co sie stało to byś sobie sam zrobił
On tez musi zajrzeć lub oddać komuś
Wtedy bedzie wiadomo co i za ileJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Kup Stp to sa dobre maty ja na nich robilem i bylo calkiem dobrze nie wiem jak w porównaniu do dynamat ale roznica w cenie spora.
Jesli chodzi o passata b5 to ma dobre drzwi bo po zdjeciu tapicerki jest jeszcze blacha jak to wszystko wytlumisz stp plus gabka na tapicerke od tylu to bedzie bardzo dobrze.
Ja u siebie tak robilem i bylo calkiem dobrze.
Pozdr
- - - - - aktualizacja - - - - -
A jesli chodzi o sub w bagazniku to mialem focal utopia 21wx w ok 20l i dawal sobie rade bez problemu z passatem spiety z genesisem dual mono.
Pozdr
Skomentuj
Skomentuj