Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budżetowe granie Ford Galaxy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

drugi link do BR jest a ja napisałem ze closed . co do wolnego basu zgodzę się lecz co do szybkości raczej bym sie nie czepiał , fakt nie jest to hi-end ale jak na heńkowe granie jest jak najbardziej ok .Nie probowałem go podpinać pod jakiś mocniejszy wzmacniacz(a wg producenta ma chyba koło 450 ta skyrznka) dawałem mu tylko 270 RMS i grał ok

Teraz idzie do innego właściciela który slyszał to zestawienie u mnie i takie coś chce u siebie

Ja zakładam coś z wyzszej półki
    Last edited by riczmond; 24.03.2016, 20:25.

Skomentuj

Ja mam w planach takiego Focala w 20L Closed : https://www.caraudiocentre.co.uk/pro...4_p-32061.htm#

Skomentuj

ja do siebie poluje na naleśnika 10 tylko ciekawe czy w gotową zabudowe do mojego auta podejdzie :(

Skomentuj

Potrzebuje pomocy , kupiłem wzmacniacz alpina około 400w rms chciałem podłączyć go osobno pod sub tylko że nie ma on regulacji hz i jak puszczam muzykę w sub leci wyraźnie średnie tony . radio które mam nie posiada zwrotnic i teraz mam pytanie czy żeby na głośniku byl same niskie tony muszę założyć zwrotnice (pomiędzy wzmacniacz a radio czy wzmacniacz glosbik)bo widziałem że są takie (jeżeli tak to jaka) z góry dzięki za odpowiedz
          Last edited by riczmond; 05.05.2016, 07:26.

Skomentuj

Zamieszczone przez riczmond Zobacz posta
            Potrzebuje pomocy , kupiłem wzmacniacz alpina około 400w rms chciałem podłączyć go osobno pod sub tylko że nie ma on regulacji hz i jak puszczam muzykę w sub leci wyraźnie średnie tony . radio które mam nie posiada zwrotnic i teraz mam pytanie czy żeby na głośniku byl same niskie tony muszę założyć zwrotnice (pomiędzy wzmacniacz a radio czy wzmacniacz glosbik)bo widziałem że są takie (jeżeli tak to jaka) z góry dzięki za odpowiedz
            Jak kupowałeś wzmacniacz to trzeba było zwrócić uwagę czy posiada filtry a tym bardziej regulowane. Albo zmień wzmacniacz albo radio. Dodatkowa zwrotnica w torze audio to kłopot. Ale jeśli już to zwrotnice aktywna przed wzmacniaczem czyli miedzy radiem a wzmacniaczem.

Skomentuj

podaj modele radia i wzmacniacza

Skomentuj

Radio cda-9847r
                Wzmacniacz Alpine 3539

Skomentuj

Czaruję...
                X