No więc kupiłem niedawno swój pierwszy samochód. Auto to citroen ZX z 1991 roku. Samochód zdecydowanie nie jest stworzony do audio więc głośniki też nie muszą być specjalne :) . Sytuacja jest taka że po zamknięciu drzwi głośniki grają w deskę...bardzo nieciekawie :glare: . Niestety obecne radio (czyli stary kaseciak daewoo) mi dzisiaj zdechło (normalka w starych radiach, po odłączeniu zasilania nie wstało już). Kupiłem dzisiaj na allegro takie "cudo" http://allegro.pl/radio-samochodowe-...M2U0ZjM0ZGI%3D kupiłem bo jest niby nowe (leżak magazynowy)...i było tanie
. Głośniki też mają być takie żeby w miarę grały i nie pierdziały (obecne pierdzą, sprawdziłem jak tamto radio jeszcze działało :p ). Wchodzą tam 13-tki szerokopasmowe w drzwi. Nie oczekuję jakiegoś świetnego grania. Aby grało :) . Budżet...nie wiem 100-150zł na dwa głośniki? Uda się coś znaleźć?
P.S wiem że to źle...ale nie mam zamiaru dawać zestawu odseparowanego ani wygłuszać drzwi. Po prostu moim zdaniem nie jest to warte pracy w to włożonej jak głośniki i tak grają w deskę.

P.S wiem że to źle...ale nie mam zamiaru dawać zestawu odseparowanego ani wygłuszać drzwi. Po prostu moim zdaniem nie jest to warte pracy w to włożonej jak głośniki i tak grają w deskę.
Skomentuj