A świstak se siedzi i zawja w te sreberka...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pytania odnośnie zabudowy i wzmacniacza.
Collapse
X
-
A co ma świstak, do moich pytań? Nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie pisz, proste i logiczne, a później piszą ludzie że forum jest zaśmiecone. Jakbys przeczytał do końca, to byś wiedział dlaczego takie długie wyszło. A tak pozatym nieznam się specjalnie na CA, a chciałbym mieć coś co gra w autku lepiej od serii, to jest powód dla jakich świstak zawija?
Skomentuj
-
Tak,to jest powód.Zastanowiłeś sie co do napędu STX-a?Raczej wątpie,bo byś raczej po niego nie sięgał.Nie dość że to klasa dość przeciętna to cholernie prądożerna.A niby skąd tych nadmiaru amper w aucie szukać?
Szkoda że gość co ma opla złości sie na kolege co też ma opla.I jako takie pojęcie o car audio.
Pozdrawiam i nie zabiore głosu już w tym temacie.
Skomentuj
-
1) Idz na poczte i sie zapytaj ile kosztuje przesyłka.. a jak nei to www.google.pl i sobie znajdz cennik poczty polskiej
2) <lol> pakowac przesylki nie umieja?
3) Ze niby co?
4) to samo co 3)
5) Z 14 basu nie bedzie... wogole ze maja niska efektywnosc to przy radiu bedzie lipa...
6) STX podaje nawet zanizona moc RMS
PS. umberto: a świstak siedzi bo zawijał je w te sreberka:P
Skomentuj
-
Takiego człowieka mi potrzeba, tylko z dobrym nastawieniem, a tu lipa. Mogłeś poprostu napisać że moc jest np. RMS i że jest to bardzo bardzo dużo i że potrzeba mocnego wzmacniacza do napędzenia tych głośników, do tego komentarz że sa tego nie warte i było by git. A świstaka i krówek do tego nie mieszać.
Przepraszam że tak ostro, ale napisałem się, a tu nic konkretnego poza świstakiem. Rozejm, wkońcu Oplem jeździsz?
Skomentuj
-
Pewnie traktuje to, jako przejaw ekscentryzmu, i nie jest to jedyny samochód w posiadaniu jego, jego rodziców, a mój, mojich tak i Corsa A to nie jest krążownik szos, a Opel. Niezawodne, tanie w zakupie i utrzymaniu autko, do którego poprostu nie rozsondnie jest wkładać drogi sprzęt(na taki nawet mnie nie stać, dopiero ucze sie w Technikum), szczególenie że stoi na ulicy, w nieciekawej okolicy. Chciałem sie na tym forum dowiedzieć jak zbudować dobrzegrające i tanie CA a tu... świstak.
Skomentuj
-
K I L L E R, spoko,przesiadłem sie do opla z E36coupe,nie wspomne o MB W 124 czy Volvo 850.Poprostu zmieniły sie czasy i dystans do przebycia,mam do firmy tylko kilometr i nie potrzebuje auta do pilnowania.A latem to najchętniej góralem śmigam.
Tylko jestem ciekaw co ty z tego zrozumiesz?Bo ja juz pół swego życia przeżyłem...
Skomentuj
-
Ja latałem tez kilkoma sprzętami MB W126 500SEL, Daewoo Espero, Opel Kadett D, CorsaA, Astra II, Maluch, Duży Fiat, jak na kolesia bez prawka, to chyba nie jest mało. A na własnośc, to jeszcze rzadnego nie miałem, Corsa ma byc mojim pierwszym samochodem i chciałem cos w nim poprawić, z tąd moja obecność na tym forum.
Skomentuj
Skomentuj