Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sobwoofer w sedanie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a masz jakies przejscie dla dzwieku miedzy bagaznikiem a kabina ? bo jesli nie to sub bedzie tylko pompowal bas do bagaznika.
    djrobo, śmieszne :)

Skomentuj

O!Kolega Magik jest.
      A ja sie już bałem że nas opuściłeś,nie ładnie by było z Twej strony :)

Skomentuj

no wlasnie tajemniczy JBL GT4 12 tez nie daje mi spokoju. cena porownywalna do BSW i teraz pytanie? co jest lepsze? JBL=mala buda i miesko z wykopem. a jak u niego z muzykalnoscia?

Skomentuj

Łoj cienko,bardzo cienko.Lepiej se juz hertz radzi bo zagra bardziej wyraziście.A do BSW to nawet tego nie porównuj.Niebo a ziemia.

Skomentuj

magik, mlodszy specjalista sie zna lepiej:P jak na polibudzie, im dluzszy staz, tym bardziej szanowany glos...

Skomentuj

Hertz wygrywa z GT4 wzgledem muzykalnosci ale jest jeszcze roznica cenowa 150zl wiec mozna pomyslec, mnie osobiscie bardziej odpowiada do auta GT4 ze swoim brzmieniem niz BSW ale to jest naprawde kwestia gustu

PS dogadalem sie i sprzedaje moja skrzynie 2xGT4 15" + 2x wzmak JBL p180.2 + wzmacniacz na przod JBL GTO 75.4 za naparwde rozsadna cene ;] i w koncu splace raty za ten sprzet :p

Skomentuj

Wisnia nie słyszałem tego GT4 w aucie, ale BSW124II w furze mnie zabił, tego niskiego jak i wysokiego basu było aż nadto, do tego bardzo ładnie i muzykalnie przetwarza to co mu się zapoda.

Skomentuj

u mnie się szykuje bsw 104II w tico
                  miał go kiedyś ktoś w wozie ?

Skomentuj

Czaruję...
                  X