Prace juz trwaja, podstawowy szkielet juz jest zrobiony troche inaczej niz myslalem. Nie wykladalem zywicy w samochodzie w tym otworze, tylko w tym otworze byl schowek plastikowy ktory sie caly wyciaga. Obłożylem ten schowek folia i złotkiem, a pozniej żywica + włókno jedna warstwa tak, zeby tylko sie trzymało. Narazie pozostało mi jeszcze kawałek obłożyc i moge przymierzac. Mam nadzieje, ze będzie pasowalo idealnie w miejsce tego plasstikowego schowka, moze sie nie miescic bo żywica jest nakladana na schowek wiec bedzie troszke wieszke. Jak sie zmiesci bede dalej kombinowal jak to zrobic :) Już dowiedziałem sie jak to mozna zrobic, ale jak zrobie to jeszcze nie wiem.
Tunelu BR nie mam pojecia jak zrobic ze styropianiu, bo rozumiem ze styropian ma byc tylko na taki odlew, ale jak ja mam zrobic ze styropianiu idealny walec ? Przeciez jak zaczne to wycinac jakos domowym sposobem i szlifowac to nigdy to nie bedzie okrągłe.
Tunelu BR nie mam pojecia jak zrobic ze styropianiu, bo rozumiem ze styropian ma byc tylko na taki odlew, ale jak ja mam zrobic ze styropianiu idealny walec ? Przeciez jak zaczne to wycinac jakos domowym sposobem i szlifowac to nigdy to nie bedzie okrągłe.
Skomentuj