co sadzicie o takim czyms w maluszku ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81072014 nie ma byc ladnie tylko Głośno ! ( nie chce malucha dresiarskiego tylko poprostu ma byc glosno ) A dlaczego ? hehe juz mowie :] jest u mnie koles ktory ma zprzet za 2 tyś i mysli ze jest niewiadomo co ,,,,, ale jak powiedzial mi kiedys ze nie umiem nawet za 1000 zł głosno muzyki posluchac to sie bardzo , ale to bardzo zdenerwowalem :[ A jestem zawziety, Wiec mu pokaze co potrafi 126P . Jelsi chodzi o sluch to on ma tepy wiec dla niego nie ma roznicy czy ladnie ,, tylko zeby byo glosno. A wydaje mi sie ze z takimi 4 glosniczkami, i dwoma Subkami... WLAsnie a co do Subwwferow to sprawa tego rodzaju ,,, tez maja byc Głosne , moga zejsc max do 35 Hz nizej nie trzeba, TYLKO ZEBY BYLO GLOSNE!! nie zalezy mi na miejscu w Bolidzie.... Slucham ..... Propocycje jakies ???? ( zasilaniem SUBKOW zajmie sie LANZAR bodajze 2 x 250 W a co do Pioneerwko to sie cos wymysli )
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
MA byc poprostu głosno.....
Collapse
X
-
BOSZMAN + stx 27/300/4
a konkrtniej
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79510232 4 x takie glosniki wysoko otnowe graja naprawde fajnie obudowa z litego alu naprawde graja fajnie uwierz mi nie sposob ich spalic
4 x http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79510228
ladnei gra bez szalu ale glosno i w miare rowno
Skomentuj
-
hehe widze ze temacik sie spodobal :P Co do zdjec to nie dam do puki nie skrece jakiegos aparatu.... Hmmm il emam kasy na to wszystko ? narazie mam na te Pioneerki czyli mniej wiecej 500 zł ale wiecie ze '' chlop musi bo jak nie to sie udusi '' heh tyle tego ze nie wiem dalej na co mam sie rzucic :P. Bylem dzisiaj na CPN pi faje zajechalem pryszczydlem i slucham sobie brooklyn bounca- crazy, dosyc głosno ( na jakis pieprzonych elipsach DAXA :P) wydobywam swoj szanowny tylem z pogietego siedzenia, i slusze tkai bas ze mnie trzesie doslownie na kostce brukowej. Gdy juz dalem rade ( od nadmiaru bassu ) podniesc poweki patrze co tak sobie gra :] a tam stoi Adui A6 2 blad laski w srodku siedza i koles ktory wygladal jak typowy Blokers <lol>. NIe powiem gralo mu zaj..... glosno i zaj.... nisko :P ale jak zobaczylem wlsciciela to stweirdzilem ze heh kols pochodzi z bogadej rodziny i jest jedynakiem <lol> ( nie obrazajac foruowiczow ) :P heh z tym Demoo Car to mi sie nasunela mysl, skoro juz robic cos glosnego to heh czego bye bie zabudowac zaraz za siedzeniami sciany w ktorej by umiescil np, 2 x te 42 CM o ktorych byla mowa a w drzwiach cos zeby tylko bylo wiadomo o czum spiewaja w muzyce <heheh> calkiem upadlem na muzg :/ Jak zona sie dowie to .... ahh nie chce nawet myslec :P
Skomentuj
-
mam fajny pomysł
daj na tył dwa AP a jako średnio wysokotonowe wciśniej gdzieś ARZty jak je obetniesz na 100Hz to zrobi to taką zadyme że szok :) jak dasz do tego jeszcze GDWT 9-80-5F to ręcze że przy 60 watach na sekcje średnio wysokotonową i 2x400 na bas nikt nie wysiedzi w samochodzie :)
ARZty jak kiedyś testowałem w takiej konfiguracji to robiły niezły raban na sali gimnastycznej - nawet niechce wiedzieć co by się działo w samochodzie :P
Skomentuj
-
nie wiem czy poprostu sobie jaja z goscia robicie,czy moze jednak chcecie mu doradzic w tym smiesznym wedlug mnie przedsiewzieciu...no ale....
nikt tu nie poruszyl kwesti zasilania...to tylko maluszek...a akumulator?moze od razu jakis kondensator?haha
chlop bedzie ciagnal przyczepke z generatorem prądotworczym za maluchem zeby to mu zagralo...
pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj