Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MA byc poprostu głosno.....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hehe sprawa zasilania,,, myslalem nad tym. I ogladnalem sruta od tylu :P hehe i mozna zmiescic jeszcze jeden alternator zaraz kolo filtra powietrza:) Akumulator ? hmm moze drugi 64 A/h ..czym to zasilic ? nie takie rzezczy widzialem w maluachach seryjnych i dzialalo. POzatym nie mam zamiaru suchac tego na postoju :)

A tyTasiorkuzamiast lutowac po nocach to sie kladz spac bo na 100 % masz poblemy ze wstawaniem do szkoly

Skomentuj

na postoju nie musisz ale o swiatlach mozesz zapomniec,pozatym jak chcesz sie polansowac przed tym bolkiem podczas jazdy?jak wrzucisz jeszcze jeden alternator to juz bedzie problem z rozruchem,chociarz jaki masz rok tego kaszla?elektryczne rozruszniki byly mocniejsze niz te na ciegno...a zreszta ..poroniony pomysl...

Skomentuj

Co do dodatkowego alternatora - ciekawe jak wtedy będziesz jeździł tym maluchem ;]
        O ile wogóle ruszy...
        Pomysł dobry, ale nie przy ok 20 konnym silniku, a jak stary jest to jeszcze mniej ma:)
        Pożartować można, ale smutna prawda jest taka że w maluchu zapomnij o CA jakimś normalnym...
        Ja bym kupił jakieś przecietne głośniki na przód i zasilił to z radia.
        Jak dobre miejsca zrobisz i je wytłumisz to może się obejdzie jakoś bez suba,
        ale jak chcesz już coś mieć koniecznie to wtedy optymalnie tda 1562q i np
        STX 20 120 4 AW lub choćby 18 120 6 sw...
        Bo w maluchu to już jesienią jak światła zapalimy mamy problem z aku :)

Skomentuj

No i Takero rozwial moje marzenie :P i wasze rozwazania na temat mojego marzenia :( I jaki z tego wniosek ? Pierwsze kupic samochod a potem CA a z tego znow wniosek taki,,, Kupie cos wiekszego to nie beidze na CA, a wiec?? Dac se z tym spokoj :(

Skomentuj

takero, wszystko jest do zrobienia,
            hellrider, ja juz nei raz widzialem 126p ktory mial niezle CA. Takze nie poddawaj sie.

Skomentuj

hellrider, nie chciałem Cię zniechęcać, ale taka jest prawda...
              Maxi, można, ale nie opłaca się,
              samochodu czasami nie się normalnie użytkować, są problemy które trudno rozwiącać...
              Pozatym koszt takiego CA przekracza koszt wozu, jak do tego dodamy to ile pracy w to wkładamy to wg mnie nie ma to sensu.
              Lepiej poczekaj, kup czinkłeczento i wtedy można się już zacząć bawić w CA :)

Skomentuj

Cena CA przekracza cene auta,ale hellrider ma zamiar ten sprzet do nowego auta wsadzic pozniej!

Skomentuj

No to co ze przekracza cene auta? Za to auto jest wyjatkowe i jedyne w swoim rodzaju.
                  Chociaz z drugiej strony za 2/3 tys mozna miec juz znacznie wieksze autko niz 126p np golf II itp

Skomentuj

dlatego kup diesla to nie bedzie problemow z pradem :)

Skomentuj

a odkąt to manicy nagłośnienia myślą o aucie!!!!!
                      Moja rada jest taka - najlepiej podiechać do kogoś takiego jak ja i na prube moge założyć pare warjantów nagłośnienia, zawszę w ten sposób postępuje z klijentami -nie wożne co ja myśle, czy założe sprzętańszy czy droższy czy jaką ma barwe dzwięku o wszystkim decyduje klijen bo właśnie Jemu ma się podobać.
                      Problem z caraudio jest taki że w karzdym aucie gra inaczej.
                      Propozycja
                      Głośniki Lanzar MAX12D 2szt po 260zł 520zł
                      Wzmacniacz BM 1800W 600zł
                      Kondensator 1F 200zł
                      Skrzynia 100zł
                      Okablowanie 50zł
                      Razem 1470 zł
                      albo
                      Głośniki AIPH lw1200 2szt 80zł 160
                      Wzmacniacz AIPH RB4 280 Skrzynia 100zł
                      Okablowanie 20
                      Razem 560

głowa boli ale będzie buczeć

Mistrz Polski dBdrag 2004 144,7dB
                      Wicemistrz Polski dBdrag 2005 144,9dB
                      Nieoficjalny rekord 147dB
                      set00@op.pl
                      Pozdrawiam

skoro zaimponowałeś już wynikami to może nadszedł czas na gramatykę....
                      bo stoi na wyjątkowo niskim poziomie...
                      popraw gramatykę (np word-em) lub post zostanie usunięty. [takero]

Skomentuj

Głośniki AIPH lw1200 2szt 80zł 160
                        Wzmacniacz AIPH RB4 280 Skrzynia 100zł
                        Okablowanie 20
                        Razem 560
                        LW 1200 za 560zł ?
                        za tą cene masz AP + carpower + okablowanie , buda i całą resztę...
                        ale jeśli chodzi o ból głowy to może być zważywszy na to że głośnik ma qts pewnie
                        z 0.7 i spory vas więc w budzie do wozu otrzymasz spore podbicie w
                        dudniącym basie...
                        tylko czy tak naprawdę o to chodzi ?
                        i chyba lw 1200 nie kosztuje 160zł...
                        o czemu alpierda wzmak, a nie carpower ?
                        bo jeśli wzmak jest tej klasy co ms 2 f to n/c,
                        tym bardziej że nie jest tani...

Skomentuj

hmm mistrz polski a poleca aplharda..hmm

Skomentuj

na zlocie vw mania 2004 koles w Golfie IV na 2 glosnikach Kicks 15" mial 154.5dB

Skomentuj

jakis czas temu chciał je sprzedać, może jeszcze do teraz ich nie sprzedał, wiem ze na vwzone pisal... a cena hmm niepamietam ale wiecej niz 600 napewno

Skomentuj

Hmmm po dluzszych rozmyslaniach, dochodze do wniosku ze heh rzeczywiscie nie ma sensu pchac w bolida :/. Nie wiecie moze jaki Subwoofer jest do zabdowy free Air ?? taki max 25 Cm srednicy ..

Skomentuj

Nie wiecie moze jaki
                                  jaki? taki co nie będzie dobrze grał.. moment zatkało mnie bo pisząc zobaczyłem post set'a... o rany.. !!
                                  set, mógłbyś mi sie przedstawić na PW lub powiedzieć tutaj gdzie były mistrzostwa Polski w 2004 roku i w 2005 roku, jakim autem wygrałeś w 2004 i kto z Tobą wygrał w 2005 ...
                                  prosze..
                                  udowodnij że to TY, bądz mężczyzną zaprezentuj sie :)

Skomentuj

nie wiecie moze jaki Subwoofer jest do zabdowy free Air ?? taki max 25 Cm srednicy ..
                                    http://www.essa.com.pl/oferta/index....kid=89&pid=413 - 10"
                                    http://www.essa.com.pl/oferta/index....kid=89&pid=414 - 12"

Skomentuj

jak chcesz miec glosno, wez 2x es250 w bandpasie i wyprowadzenie portow do kabiny do tego mocny piecyk np steg i masz gwearantowany rozwalenie glowy
                                      POZdr

Skomentuj

hehe wiecie co tak sobie mysle, nad tym demo Carem ale kurde hmm :( malo pieniedzy, a na demo Carr bardzo mi sie widzi Ford Capri :] hehe niezle by wygladala stara gablota wymiatajaca dzwiekiem :P Nie wiece moze kiedy w Rzeszowie jest jakies CA ? ( chyba jest ktos z Rzeszowa na forum:> )

Skomentuj

Apropo tych 6 głosników zamiast tylnej kanapy...
                                          Mozna wepchnąc wiecej. (Autko troche wieksze od 126p) :]
                                          Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
                                          X