Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolejny sub CarPower CRB-12TC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolejny sub CarPower CRB-12TC

A wyczytalem dzis zupelnie omylkowo
    222zł
    ..szkopy napisaly ze CP wytoczyl wojne wszystkim firmom(ą?) CA mam nadzieje ze tylko my zyskamy
    KLIK

Wyglada niezle, ciekawe jakto gra... moze byc alternatywa dla bsw:P

Skomentuj

troszkę lepiej wygląda od bsw :)
      jednak jakoś tak podejrzewam że charakter będzie miał bardziej zbliżony do hertza niż do bsw...

Skomentuj

Powiem tak. Lubie tą firmę, za tą kase mamy konkretny sprzęt - monacor nie idzie po kosztach - aluminiowy kosz, aluminiowe membrany.... jak na cenę niezły dzwięk. No i konkretny wygląd - nie odpustowy, jeżeli ktoś wie o czym mówię...

Skomentuj

TatoTurbo, dałeś linka do 12 ;]
          która w dodatku ma średnie parametry :/
          spl (pewnie napięciowy :/) 87dB
          qts 0.61 :/
          vas 75l ....
          ogólnie średnio ...
          tak na poziomie boschmanna ...
          tyle że ma 2 cewki co właściwie nic nie daje bo mają po 4R...

http://www.carpower.pl/index.php?id=...17&id_item=203
          to ta 10' :P
          kosztuje 198zł ...
          jeszcze mniejszy spl, ale za to mniejszy vas i qts - 38l i 0.53...

ale najlepiej jak ktoś kupi i powie jak to brzmi :)

Skomentuj

a co sie czepiles vas'a to nie wiem 70pare to pakujesz 50 litro ..ani nie duze ni nic ...zobacz jakie fajne ma zawieszenie ...moze magnes nie jest taki jak gti1200 ale spoko wyglada pewnie gorzej jak gra ...jeszcze nie widzialem zeby ta firma cos spierdolila ...spl maly ? jestem ciekaw ile firm podaje to co jest prawdziwe ..widac ze kolesie CP nie szastaja danymi
            ...nie bronie tej firmy ale za ta kase moze sie okazac ze hertz jes zjedzony ..jednoczesnie nie ukrywam ze kupie ten glosnik jak tylko troszke kasy mi naplynie ...a jak mi sie spodoba to kupie kolejne 3

Skomentuj

a kosze te same co w STX'sie :P

Skomentuj

a jaki fajny xmax w opisie

Skomentuj

TatoTurbo, o parametrach mówiłem w swojej perspektywie :)
                  jak dla mnie buda do 40l na suba i to niezależnie czy do wozu czy do domu :)
                  a do wozu raczej ok 25l max :)
                  ja już od dłuższego czasu nie wierze parametrom, ale jak narazie tylko na takiej
                  podstawie mogę o tym głośniku coś powiedzieć ...
                  pozatym jak dla mnie qts na takim poziomie jest za duży...

Skomentuj

glosnik z wygladu dosc ladny,parametry tez sa ok,przeciez niekazdy glosnik musi byc stworzony do br.xmax jest duze ,cena niska... widzialem go na aukcji wzmaka carpowera.

Skomentuj

Glosniczek naprawde niczego sobei ladny wyglad parametry tez by MONACOR ;d

Skomentuj

http://www.carpower.pl/index.php?id=...=17&id_item=43
                        ciekawe jakby się spisał ten głośnik z 2 x tda lub p3a...

Skomentuj

Peters to ma w samochodzie ;]

Skomentuj

Ryzyk-fizyk,ale patrząc na parametry,cene to wole AP.

Skomentuj

to fakt...
                              z tym że tu wchodzi w rachubę mała closed - w sam raz do mniejszych bagażników...
                              ciekawe jakby się grał ten głośnik napędzony radiem :)
                              bez fajerwerków, ale może by i jakoś zagrało ...
                              szkoda że qts nie ma mniejszego ...

Skomentuj

Właśnie... ciekawe jak by tak porownac ap stxa do tego carpowera...
                                Niech sie Peters wypowie jesli go ma

Skomentuj

Ja mam starszego brata CBR200TCR - 2cewki 80W RMS. Ładnie gra, dobrze wygląda, tylko strasznie lubi moc, mam wrażenie że 2x90W RTO na tranzystorach mu niewystarcza...Co prawda na początku zestroiłem go na 36Hz to w małym aucie było mało basu a dużo rezonansu, ale po przestrojeniu na jakieś 40-50Hz jest OK. Chociaż plan się ostatnio zmienił i chce go władować w półkę (pracuje nad tym) bo bagażnik jest mi potrzebny.

Jeżeli ktoś narzeka, że mało parametrów - polecam napisać @ do producenta - dostałem całą listę parametrów razem z wykresem. Wiadomo że nie rewelacja to nie jest, ale takie takie bazarówki też to nie są - średnia półka - coś dla mnie.

Skomentuj

przedstawiciel tez naprawde fajny czlowiek ...
                                    ja mialem problem z dostaniem predatorow ...nie bylo problemu ..zadzwonil powidzial gdzie sa ...chwile potem oddzwonil do mnie sklep ..wyslali troche pogadalismy. Dalej jestem pod wrazeniem. Ta firma poprostu sie stara. I dba o klienta.

Skomentuj

wystarczyło by mu 50w rms z Xes.
                                      lub 65 z M3.. :)

Skomentuj

Ja mam CRB-250TCR. Mostek TDA by Irek nawet daje sobie z nim radę, choć mocy jeszczeby się przydało. Buda ma niskie strojenie, dlatego wszystkie meble drżą. W passacie kombi pod radiem sony nawet mnie zadziwił. Polecam Monacor!!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X