kto sobie zyczy carpowera? mozna by porownac do stxa <lol> ,to do niedowiarków ze ten stx potrafi zagrac,a zaloze sie ze jakby pierw carpower wypuscil tego suba to by byl zachwyt itp
**** wezcie ten kursor z tego obrazka bo przed chwila szukalem u siebie kursora na ekranie
A co do Ap to i tak dopiero od 20 lutego bedzie go mozna kupic bo teraz nimaja.
Widze ze nawet jezeli mozna tak powiedziec carpower przyoszczedzil, dali inna cewke i mniejszy magnes, oraz inne dolne zawieszenie ? Bo widze ze cp ma wieksze x-max i mniejszy spl ?
pamiętam bo jak przejołem radiowęzeł w pierwszej LO to je kupowałem ( a ile jeszcze wcześniej je mieli to niewiem)
wszystko pięknie ale z tego co wiem to mercedes sam produkuje samochody a nie zamawia je u innych i przykleja znaczek na masce.....
monacor/ carpower to tylko marka oni jedyne co produkują to znaczki równie dobrze moze się okazać że ten model robi dla nich STX tylko zamiast nakleić własny znaczek daje nalepke monacora i zamiast "czystej" nakładki przeciwpyłowej daje z logo......
jak chcecie kupić ARN'a 150 za 100zł to tez zapraszam do monacora a i jeszcze hi-endowa ARVka za 80zł (no bo przeciez z nalepką monacora to juz z malucha tesli robi się monacor czyli mercedes....)
No i co,łyso Panom niedowiarkom?
STX,ble,syf itd.Trza słuchac a nie gapic sie w koło w monitor.A jak nie mozna posłuchac to trza pytać,koniec i kropka.
Ja może juz w niedzile będe go miał,i nie pytać skąd :P
No pasowało by pomierzyć parametry tych odu głośników i już wszystko było by jasne. Chociaż wiecie co....... niejestem pewien czy zarówno Monacor jak i STX sami odlewają te kosze, może poprostu kupują je od jeszcze kogoś innego, albo korzystają z tego samego patentu. Ale bardzo bym chciał zobaczyć zestawienie pomiarów tych dwóch głośników.
podeśle mu AP z nalepką scan speak i przypadkowo zaplącze się karteczka z dopiskiem "prototyp ściśle tajny" i powie że to najlepszy głośnik na świecie ....
jak chcecie kupić ARN'a 150 za 100zł to tez zapraszam do monacora a i jeszcze hi-endowa ARVka za 80zł (no bo przeciez z nalepką monacora to juz z malucha tesli robi się monacor czyli mercedes....)
teraz powinno działać widocznie mają problemy ze sklepem po wybraniu języka polskiego. zresztą wystarczy wpisac u nich SPW w wyszukiwarce i się pojawia spory asortyment głośników podobnych do tesli
dlaczego jak klikam na te linki do mi wyskakuje Database error: Invalid SQL: SELECT FROM strona_napisy WHERE napis_id='meta_title'
MySQL Error: 1064 (You have an error in your SQL syntax near 'FROM strona_napisy WHERE napis_id='meta_title'' at line 1)
Session halted.
Skomentuj