Co sądzicie o zabudowach audio skuterów i innych jednośladów? Widziałem ludzi którzy wstawiają sobie zestawy 2.1 do skoterów. Albo robią zabudowy pod siedzeniem z jakiegoś radyjka Cd i do tego mały głośnik buszmena. Jakie macie opinie na ten temat?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co sądzicie o... zabudowach audio jednośladów??
Collapse
X
-
Zrób tak jak ja :) ja rozebrałem słuchawki philipsa (ok, 30 zł za nie dałem kiedyś), wyciąłem wgłębienia w kasku na słuchawki, delikatnie rozprułem w najmniej widocznej części materiał wsadziłem tam głośniczki. Wszystko podpiąłem do gniazda słuchawkowego który jest w szczękowej części kasku. Do tego kabel zakończony z obu stron wtyczkami słuchawkowymi i gitara gra :) Kiedyś policja się przyczepiła do mnie jak jechałem ze słuchawkami :) oczywiście nigdy nie słucham na full bo to było troche nierozwarzne, mógłbym nie usłyszeć nadjezdzającej karetki, strazy pozarnej itp itd Wtedy wpałdem na ten patent, teraz jak tylko kontrola to kabelek odpinam i jest wszystko wporządeczku :)
Skomentuj
-
Kuzyn mojego kolegi ktory mial CBR-ke , jakas tam.. zaistalowal sobie w kasku glosniki jakies szerokopasmowe.. wiem ze srednica okolo 10 cm .. Do tego jakies radio samochodowe. gralo naprawde glosno. Pytam : nie przeszkadza ci taka glosna muzyka ? a ON im glosniej tym lepiej i szybciej mi sie jezdzi. 270 przez rzeszow ponocach, kolo jakis prawdziwy Hellrider <lol2>
Skomentuj
-
Co nie znaczy że nie pewnego dnia ...
Prawda jest taka że do motocykli to niewielu ludzi się nadaje :)
Ja jeździłem kiedyś, ale zrezygnowałem ...
Pozatym motocykle są fajne, ale przez pare dni w roku, jak jest nie za zimno,
nie za ciepło, nie pada, nie jest za słonecznie, a trasa jest bez dziur, ładna,
szeroka, no i nie za długa ;]
Jak się nie wstrzelimy to może niezła męczarnia być :/
Skomentuj
Skomentuj