Co do sqter audio... pewnie wystarczy ci jakis prosty wzmak np na tda2005(jest pelno FIRSTow na allegro) i jakies glosniczki... Albo cos od STXa wersja SS bo raczej mocniejsza sie wydaje+ jakis wysoki...
Albo tez jakies glosniki samochodowe
Albo tez jakies glosniki samochodowe
Wzmaka większego niż 2 x 5w to nie pociągnie napewno,
jak na postoju włączy to potem będzie na pych zapalał,
a po pół roku aku powie papa...
Słuchanie w czasie jazdy też ma średni sens bo z kaskiem na głowie nie wiele usłyszy.
Idąc dalej - sam wzmak nie rozwiązuje sprawy - musi i tak mieć jakieś źródło -cd, mp3,
ew radio samochodowe.
Głośniki STXa odpadają raczej - za mały spl, no i konieczność dołożenia zwroty.
takero, jakbys do mnie napisal ze ja nie mam w domu czy w miescie gnojarki tez bym pewnie tak na pisal.
A czemu ja tak zadko sie odzywam?? BO PO CO SIE NARAZAC NA CIAGLA KRYTYKE?? Ciagle gnojenie?
Zamieszczone przez takero
A zook, chcial tylko pomoc w sprawie zamontowania glosniczkow w kuferku 25L i podlaczeniu wzmaka do aku...
Heh sa ludzie na tym forum, ktorzy pisza dla ludzi, by im pomoc a nie utrudniac im zycie, zrownywac ich pomysly z blotem... O poziomie kulturalnym forum swiadczy wszystko!!! Szczegolnie to ciagle gnojenie...
Gdzie tu ktoś kogo ciągle gnoi ?
Chyba że wg Ciebie gnojeniem można nazwać wyrażanie negatywnej opinii (dodam konstruktywnej) o czyimś pomyśle - wtedy się zgodze.
Forum jest, tak jak sam napisałeś aby pomagać ludziom, a pomocą nie można nazwać brak uzasadnionej krytyki. Jeśli ja zadaje pytanie na forum dotyczące jakiegoś pomysłu to szczerze mówiąc ważniejsza jest dla mnie konstruktywna krytyka niż ślepe przytakiwanie. Trzeba iść do przodu ,a bez słów krytyki, wtedy gdy są one potrzebne jest to niestety niemożliwe.
Również pozdrawiam :)
Skomentuj