Wlasnie od jakis 30 minut jestem posiadaczem w/w glosnika
mimo tego ze jest uzywany jest w stanie idealnym technicznie i wizualnie(nawet nie ma sladow po przykrecaniu) Mam teraz w zwiazku z nim kilka pytan.
To co znalazlem o tym glosniku :
-moc 250 rms/ drugie zrodlo Continuous Power Handling: 300 Watts
- 2x2 ohm
- QTS 0,48
- VAS 96l
- FS 26hz
- Xmax (one-way, linear): 0.46"-0.51" (11.7-13.0 mm) depending on specific model
Proponowane budy:
Sealed Enclosure Range: 1.00-1.50 cu.ft. (28.3-42.0 liters)
Ported Enclosure Range: 2.00-3.00 cu.ft. (57.0-85.0 liters)
35l - closed
i teraz w kilku zrodlach 35lbr @??hz?
znalazlem jeszcze cos takeigo :
Hat jemand nen Tipp für ein Bassreflexgehäuse für den 12W3 von Jl Audio? Ein Kumpel von mir hat sich das Ding gekauft und sucht ein Gehäuse, in dem er richhtig Druck macht aber trotzdem noch vernünftig sauber spielt. Vielleicht kann jemand mal ein Paar Daten aus eigener Erfahrung mit dem Ding schreiben. Ach ja er hört vor allem R´n´B sowie Hiphop. Schon mal Danke im Vorraus. Jesus
ODP.
bin auch gerade auf der suche nach 12w3 daten .
also laut JL website brauch.
12w3-d2 49,6 liter port durchmesser 102 mm länge 389 mm
znalazlem jeszcze cos takeigo http://www.carsound.com/review_archive/subs/12w3.html
Dobra teraz moje pytanka
:
-wedlug was ktora opcja bedzie najlepsza(buda) ja najbardziej jestem sklonny 35l Closed powinno miec niesamowitego kopa.Glosnik bedzie gral glownie Hip-hop, r'n'b, techniawke
-pytanie czym to zasilic?wzmak tak w granicach do 400zl
powiem ze podlaczylem go(4ohm) pod wzmak techniksa 30w RMS dla 6ohm i szczerze nawet nie chcial sie ruszyc :) znaczy gral powiem bardzo czysto juz mi sie spodobal :P. Mysle nad czyms z zakresu 200-300rms dla 4 ohm.
z czym bedzie wspolpracowal widzicie w moim opisie
pozdrawiam i czekam na wypowiedz

To co znalazlem o tym glosniku :
-moc 250 rms/ drugie zrodlo Continuous Power Handling: 300 Watts
- 2x2 ohm
- QTS 0,48
- VAS 96l
- FS 26hz
- Xmax (one-way, linear): 0.46"-0.51" (11.7-13.0 mm) depending on specific model
Proponowane budy:
Sealed Enclosure Range: 1.00-1.50 cu.ft. (28.3-42.0 liters)
Ported Enclosure Range: 2.00-3.00 cu.ft. (57.0-85.0 liters)
35l - closed
i teraz w kilku zrodlach 35lbr @??hz?
znalazlem jeszcze cos takeigo :
Hat jemand nen Tipp für ein Bassreflexgehäuse für den 12W3 von Jl Audio? Ein Kumpel von mir hat sich das Ding gekauft und sucht ein Gehäuse, in dem er richhtig Druck macht aber trotzdem noch vernünftig sauber spielt. Vielleicht kann jemand mal ein Paar Daten aus eigener Erfahrung mit dem Ding schreiben. Ach ja er hört vor allem R´n´B sowie Hiphop. Schon mal Danke im Vorraus. Jesus
ODP.
bin auch gerade auf der suche nach 12w3 daten .
also laut JL website brauch.
12w3-d2 49,6 liter port durchmesser 102 mm länge 389 mm
znalazlem jeszcze cos takeigo http://www.carsound.com/review_archive/subs/12w3.html
Dobra teraz moje pytanka

-wedlug was ktora opcja bedzie najlepsza(buda) ja najbardziej jestem sklonny 35l Closed powinno miec niesamowitego kopa.Glosnik bedzie gral glownie Hip-hop, r'n'b, techniawke
-pytanie czym to zasilic?wzmak tak w granicach do 400zl
powiem ze podlaczylem go(4ohm) pod wzmak techniksa 30w RMS dla 6ohm i szczerze nawet nie chcial sie ruszyc :) znaczy gral powiem bardzo czysto juz mi sie spodobal :P. Mysle nad czyms z zakresu 200-300rms dla 4 ohm.
z czym bedzie wspolpracowal widzicie w moim opisie

Skomentuj