witam jak w temacie przygasaja mi delikatnie swiatełka denerwuje mnie to bo moze mi paść alternator a kosztuje mocno duzo wzmak to boschmann 8080A, kable 10 mm kwadrat a subek to niedojedzony przez koncowke stx 30 300 4 AP
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pomocy przygasaja swiatła?!
Collapse
X
-
sorki za nie na temat ale przypomniało mi się pewne zdarzenie:
stoje sobie koła sklepu a tu podjeżdża maluch, muza wali na pół ulicy. gość zgasił silnik a muza dalej gra. poszedł do sklepu, wraca, wsiada i kicha nie może zapalić malucha. zgasił radio, muza ucichła, zapalił malucha, właczył radio i odjechał
sorki ale nie mogłem się opszeć bo jak czytam takie rzeczy ze lampy przygasają od grania to mnie skręca ze śmiechu. pozdro
Skomentuj
-
Zamieszczone przez grakoz
sorki ale nie mogłem się opszeć bo jak czytam takie rzeczy ze lampy przygasają od grania to mnie skręca ze śmiechu. pozdro
Grakoz pochwal sie swoim sprzetam CA i jakie masz auto
Skomentuj
-
mlody1921, zacznij od sprawdzenia stanu szczotek(szukaj plastikowego szczotkotrzymacza ktory daje sie latwo wymontowac), doidy jakby padly to bys o tym napewno wiedzial, posluchaj tez czy czasem alternator niechalasuje bo prawdopodobnie beda zjechane lozyska co wprowadza spore opory. paski wielorowkowe wolno sie zuzywaja i wystarczy tylko sprawdzic regulacje...
jezeli masz mozliwosc to wymontuj alternator i zbadaj rowniez diody prostownicze...
Skomentuj
Skomentuj