Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer do Ignisa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a zasilanie wzmaka z lampki z bagaznika ? :P czy od stopow ? :)

Skomentuj

Witam ponownie. Widze że się temat rozkręcił przez noc. Ja tutaj nie chce być posądzony o jakieś dresowe podejście, sam doskonale wiem, że przebudowe należy zaczynać od zmiany systemy przedniego. Jak już napisałem tutaj to nie ma sensu i jest nie możliwe. Tam już jest system dwu-drożny, charakteryzuje się całkiem dobrą średnicą i troszke za ostrymi wysokimi ale to można łatwo wyregulować z radia. Zasilanie oczywiście noralnie z aku, myśle że jakaś dziurka się znajdzie żeby kabelek poprowadzić. Woofer bedzie całkowicie wymontowywalny (fajne słowo wyszło) aby na serwisie się nie kapneli. Jak minie gwarancja to wymiana zesawu przedniego będzie na pewno. Widze, że MDS rządzi więc tak chyba się stanie. Może macie jakiś link do sklepu w jakim bym go mógł sprawdzić.

Tam jest wszystko idealnie spasowane, nic nie lata i latać nie bedzie, już na pewnio nie od MDS'ajeśli to komuś może pomóc to wsadze jakieś fotki.

Skomentuj

Zamieszczone przez zook
        pewnio nie od MDS'a
        a dlaczego nei? uwazasz ze to slabo bedize gralo? :)
        nie obraz sie, ale Igniis nie nalezy do klasy wyzszej, ani nawet do sredneij, wiec mysle ze tam nie ma zadnego wytlumienia, wiec napewno bedzie slychac blachy, taki urok samochodow :)

[ Dodano: 2006-09-11, 10:48 ]
        no i wsadz fotki :) fotek nigdy za wiele :)

Skomentuj

Jak samochód wróci to postaram się dać pare fotek. Ja nie mówie że to słabo gra tylko nikt nie bezie słuchał tego głośno, to nie jakaś tania tuba co by tylko cząsła. Wygłuszenia owszem nie ma, ale jak już pisałem tam wszystkie plastiki są dobrze spasowane, nie mam prawa nic trzeszczeć. Do porównania mam Toyote Corolle i powiem, że tam jest gorsze spasowanie elementów, VW Passata (tego nowego) no i tam już nic nie trzeszczy, BMW jekieś 3 serii z 2002 roku i podobnie jak w pasku. To już nie te samochody co kiedyś Suzuki klepało, na prawde dobre auto, troche silnik przeszkadza w słuchaniu bo tam siedzi 3 cylindrowe 1.3, bardzo wysokoobrotowe. Ponawiam prośbe o linka do jakiegoś sklepu, który sprzedaje MDS'a.

Skomentuj

http://qba.com.pl

Skomentuj

wielkie dzięki mIKI

[ Dodano: 2006-09-11, 17:35 ]
              Dadaje fotki aby już wszystko było jasne:
              1. Radio

2. Prawa strona z głośnikami

3. Wysokotonowiec dokładnie

4. Średni-nisko tonowy dokładnie

5. Tylni głośnik

6. wnęka do zagospodarowania