ostatnio mialem serie nieszczesliwych wypadkow najpierw sie zepsul wzmak u mnie w pokoiku i slucham muzy na telewizorze masakra poprostu pozniej mialem stluczke i narazie nie moge smigac autkiem a moj stx i carpower 225 rms siedzi sobie w bagazniku i smutno mu tam samemu napewno, i tu zaczalem sie zastanawiac czy dalo by rade przytachac stx do pokoju a carpowera podlaczyc pod prostownik od akumulatora niestety elektrykiem nie jestem i dlatego pytam sie czy jest taka mozliwosc czy wogule jest sens cos z tym robic niestety z kasa leze narazie i nie stac mnie na naprawe wzmaka z pokoju za duzo innych wydatkow trzeba autko naprawic z gory dzieki za odpowiedz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wzmak z autka do domu ??
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
oczywiscie ze da sie podlaczyc :wink:
pod sam prostownik to raczej nieradze poniewaz moga wystapic niebezpieczne skoki napiecia i watpie abys mial dostep do prostownika z funkcja rozruchu :razz:
proponuje podlaczyc prostownik (taki o wydajnosci ok 20A :razz: ) pod aku (dzialajace jakos stabilizator + kondensator)a to dopiero pod wzmaka...
prostszym rozwiazaniem jest podlaczenie starego zasilacza ATX (od kompa) ale wtedy nie uzyskasz zbyt duzej mocy (wystarczy na kolumienki)
sam tak uzywalem :cool:
Zamieszczone przez Tasiortyle ile w aucie czyli ~13.5 v
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.a mnie przez caly czas uczyli ze ma byc 14,4... OSZUKALI MNIE!! :evil:
nie kłóćcie sie ile powinno byc Volt, bo to nie o to chodzi w tym temacie, tak czy siak chyba problem rozwiazany, moze by zamykac tematy gdize juz problem rozwiazany? troche "czysciej: by bylo na foorum
Skomentuj
Skomentuj