Witam bardzo serdecznie wszystkich Forumowiczów :)
Już wcześniej zadawałem takie pytanko. ale nie padła żadna konkretna odpowiedź, a więc zapytam jeszcze raz :) Planuję podłączyć jakieś audio w autku, głównie to chodzi mi tylko o radio i wzmacniacz (radio do ok. 500zł, wzmacniacz do ok. 300). Jakie radio i wzmacniacz możecie mi polecić? Dodam, że moim subwooferem będzie, a właściwie to już jest GDN-300-30-4-AP
Powiem szczerze, że to co on robi to przechodzi ludzkie pojęcie w tym przedziale cenowym :) Podłączyłem go w Kalibrze mojego kuzyna, to przed autem, brama od garażu (płyta falowana, metalowa) została wprawiona w takie drgania, że aż mnie dreszcze przeszły
Ale wróćmy do mojego pytania :) Powtórzę, że chodzi mi o radyjko do 500zł i wzmacniacz do 300zł.
Zgromadziłem już sobie kabel zasilający oraz masę o przekroju 10mm, oraz pozostałe okablowanie wraz z bezpiecznikiem :)
Czekam na Wasze propozycje, proszę o konkretne modele :)
Pozdrawiam,
Jakub
Już wcześniej zadawałem takie pytanko. ale nie padła żadna konkretna odpowiedź, a więc zapytam jeszcze raz :) Planuję podłączyć jakieś audio w autku, głównie to chodzi mi tylko o radio i wzmacniacz (radio do ok. 500zł, wzmacniacz do ok. 300). Jakie radio i wzmacniacz możecie mi polecić? Dodam, że moim subwooferem będzie, a właściwie to już jest GDN-300-30-4-AP

Zgromadziłem już sobie kabel zasilający oraz masę o przekroju 10mm, oraz pozostałe okablowanie wraz z bezpiecznikiem :)
Czekam na Wasze propozycje, proszę o konkretne modele :)
Pozdrawiam,
Jakub
Skomentuj