Zamieszczone przez lizaczczio
A co do wychylania - ja się wychyliłem ;] I zresztą nie tylko ja, jest na całe szczęście grupa ludzi którzy wiedzą o co chodzi w diy :)
Pozatym nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie nie gra cena , czy nazwa , tylko głośnik, więc fakt że coś kosztuje tyle co alpierd jeszcze nic nie oznacza. Jak myślisz , dlaczego już nikt nie robi nic na lw800 ??
Aha - ta firma nazywa się beyma, a nie bayema :)
I stwierdzam, żen ie ma co szukać pomocy na tym forum bo się trafi taki typ, co się czepia, że ktos chce użyć alpierda, ale jakoś nic lepszego za porównywalna kase nie potrafi doradzić, tylko szpanuje, że testował stx w kilku obudowach. Poprostu gratuluje osiągnięcia.
Projekty mocno przeciętne. Jeśli już arny 150 to tylko br,a co do lw800 to pomysł byłby dobry , ale ze 4 lata temu :) Nie wiedziałem żę ktokolwiek wyleci jeszcze z tym głośnikiem. Lepiej kupić arna 226 07 4.
-Twoje projekty (na oko robione) nie są mistrzostwem świata i można by spróbować pomyśleć nad czymś innym, niekoniecznie droższym co będzie zdecydowanie lepsze
-arn150 średnio spisuje się w budzie zamkniętej
-lw800 nie spisuje się wogóle :)
-arn226 07 4 to godny uwagi głośnik. Tani, też zagra w 20l closed o lata świetlne lepiej od ww alpierda, łatwo go napędzić, ma ciekawą barwę , wykop, bardzo fajnie się spisuje w wozie w takiej konfiguracji.
No ale do tego potrzeba choć nieco dobrych chęci , których Ci niestety brak , w przeciwieństwie do między innymi złych manier - bo per "typ" to mówić do mnie nie będziesz, oraz ogłady. Zachowujesz się jakbyś przybył tu prosto z grona pt "car audio" na którym właśnie takie zachowania są normą, ew jakbyś był 16 latką z problemami wieku dojrzewania.
Skomentuj