Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JVC KD-G331czy Pioneer DEH-2920MP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a zegar akurat w radiu potrzebny? takero co Ty masz za samochod - bez zegarka? :mrgreen:

mnie sie wydaje, ze pioneer ma auto scroll, juz nie pamietam. -> Instrukcja.

Skomentuj

Zamieszczone przez perfectblossom
      takero co Ty masz za samochod - bez zegarka?
      TICO :mrgreen:

Skomentuj

sie nabija jeden :lol:

Skomentuj

sie nabija jeden
          - on się nie nabija

Skomentuj

co do funkcji to zaskoczyła mnie regulacja mid-to chyba dlatego że nie jestem ochodzony w radiach samochodowych. Nie wiem do czego służy SLA, a w opcjach tunera TA,AF i REG ... :shock:

Skomentuj

krzyhoo9 widze, ze nie tylko ja, nie czytam instrukcji obslugi hehehe

co do uszkodzenia "badziewiaka" - wsadzilem go dzis do innego samochodzika, i ..... o dziwo zagral!!!

Ciekawe co mu nie pasuje, ze nie gra w Corsie "mojej kochanie".... :/ hmmmm

Skomentuj

Zamieszczone przez seegi
                Ciekawe co mu nie pasuje, ze nie gra w Corsie "mojej kochanie".... :/ hmmmm
                moze jest rasista i gra tylko w japoncach?? :mrgreen:

Skomentuj

Pawel S. - nie, w innym aucie go testowalem, w yarisie, zeby radio wlozyc/wyjać to trzeba zdjac zegary, i rozebrac cala konsole srodkowa od samej gory, do samego dolu, łącznie z nawiewami i popielniczka!! (dobre na zlodzieja, bo chocby chcial to i tak na szybko nie wytarga - radio wklada sie pod spod, pod cala konsole)

hmm... cos mnie sie zdaje , ze badziewiak zlapał uszkodzenie z rodzaju :raz dziala, raz nie.

albo opcja druga : skopalem cos przy podlaczaniu glosniczkow w corsie... juz nawet nie pamietam czy lutowalem konektorki, czy zostawilem te wsuwane , i konektorek moze zjechal był i zrobił zawrcie. Ale dziwi mi, ze jak "niegra" , to jest cisza we wszystkich glosnikach.

mam nadzieje, ze to ta druga opcja.

Skomentuj

zabezpieczenie się włącza i nic nie gra - logiczne
                    Mówiłem od początku :P
                    Teraz sprawdź instalacje - zasilającą i głośnikową , miernik w dłoń i działaj.

Skomentuj

Zamieszczone przez seegi
                      krzyhoo9 widze, ze nie tylko ja, nie czytam instrukcji obslugi hehehe
                      angielski raczej nie jest mogą mocną stroną

Skomentuj

angielski raczej nie jest mogą mocną stroną
                        www.ling.pl

Skomentuj

thx :wink:

Skomentuj

Witam !!!
                            Mam tego pionka co w opisie :)
                            I w związku z tym mam pytanie :P
                            W tym radiu jest jakieś zabezpieczenie gdy volume jest za mocno podkręcony ??
                            (jeśli tak- to da się to wyłączyć ?? )
                            bo mnie to nie miłosiernie wku.... słucham sobie muzy i jak wchodzi bass to radio się wyłącza :/ i po chwili znowu włącza
                            ( może coś mi nie styka ??:P )
                            dzięki za odp :)

Skomentuj

radziool, masz za cienkie kable do radia. Poprowadź prosto z aku grubości ok 2.5 mm^2 i będzie wszystko dobrze.

Skomentuj

Czaruję...
                              X