Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tani glosnik 12" do suba wlasnej konstrukcji. co radzic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Yyy... jak chcez to mam tanio do "oddania"27/150/4sc"w skrzyni ale w "takim sobie" wykonczeniu... jak cos to pisz na pw..
    tylko nei wiem czy 45l to dla Ciebie nie bedzie za duzo :p

Skomentuj

a ja mam GDN 27-300-4 SC w dosc ladnej skrzyni, i jedyne 32 litry...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        są też tonsile samochodowe 16 idealne pod radio z niezłym dołem
        czy potem mozna je podlaczyc pod wzmacniacz jesli juz jakis nabede??

Zamieszczone przez Pawel S.
        a ja polecam 4xARZ 6604 w polke
        polka odpada bo nie chce stracic szyby przez glosniki no i oczywiscie polki :P

Zamieszczone przez Maxi
        Yyy... jak chcez to mam tanio do "oddania"27/150/4sc"w skrzyni ale w "takim sobie" wykonczeniu... jak cos to pisz na pw..
        tylko nei wiem czy 45l to dla Ciebie nie bedzie za duzo :p
        czy jakiś bagaznik zostanie??? po wlozeniu tego???
        a ja mam GDN 27-300-4 SC w dosc ladnej skrzyni, i jedyne 32 litry
        a jak to wyglada?? i co to ?? te oznaczenia tycza sie pewno glosnika stx??

a co sadzicie o wzmacniaczu blaupunkta??? mk4 sa teraz na allegro po 300 zl. 4 kanalowy. tylko ze ta cena mnie dobija.

bo nie wiem kiedy bym mogl sobie coś dokupić do tego no a pociecha z samego wzmacniacza znikoma skoro nie mam czego pod niego podłączyć .

[ Dodano: 2007-12-13, 21:01 ]
        http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=282976449

wypatrzylem cos takiego ale kolo cos mi sie wydaje nie zbyt uprzejmy. no i ten wyglad. ble.

za 100 zl nie sprzeda. no a niby sprawny i moc jest spora.

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=283474569

ten niczego sobie. ale cena też może być niezła. ile może być warty?? i ile można dać żeby sie opłaciło go kupić????

Skomentuj

Zamieszczone przez dziaracz
          Nawet trzeba
          polka odpada bo nie chce stracic szyby przez glosniki no i oczywiscie polki :P
          Bez przesady...szyby nie stracisz, to nie sa subbasy, ale półke nalezałoby wzmocnić.

Jak już się wszyscy reklamują, to ja proponuję Ravelanda SQX3000, który w 30l b.r. zagra lepiej od tych stx-ów, chyba, że chcesz mds08 za 220zł

Skomentuj

nie można mieć wszystkiego, albo albo, choć jak nie będziesz przesadzał dadzą rade.
            http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=282976449

wypatrzylem cos takiego ale kolo cos mi sie wydaje nie zbyt uprzejmy. no i ten wyglad. ble.
            z taką kasą to oczekuj żeby grał, a nie jeszcze wybrzydzasz :P
            Tym bardziej że wzmak nie musi wyglądać bo tak naprawdę albo go nie widać wcale, albo i tak się go nikomu nie pokazuje :P

ten niczego sobie. ale cena też może być niezła. ile może być warty?? i ile można dać żeby sie opłaciło go kupić????
            założę się że chce conajmniej 200zł, albo i 250.

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
              to ja proponuję Ravelanda SQX3000
              na allegro cos malo tego. już operują ogólną nazwą nie tylko tyczącą się wzmacniaczy

Zamieszczone przez takero
              założę się że chce conajmniej 200zł, albo i 250
              to sporo ale chyba by się mogło opłacić za tyle. bo raczej nie jest jakiś badziwny sprzęt??

Skomentuj

Pardon...pomyliłem oznaczenia. Miałem na mysli SQX3500.
                O taki: http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=10497

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
                  Pardon...pomyliłem oznaczenia. Miałem na mysli SQX3500.
                  no ale nima tego. a za wielkie to .... za długie. no nie to że wybrzydzam ale poprostu cały bagażnik i tak mały by poszedł w niepamięć.

raczej mi chodziło o skrzynię zamknięta no i co za tym idzie mniejszą.

Skomentuj

No przecież napisałem, że 35l potrzebuje, a to że kolega zrobił 50l to juz jego problem :mrgreen:
                    Wsadzasz go w 35l b.r. , lub w 25-30l cl i śmiga

Skomentuj

No przecież napisałem, że 35l potrzebuje, a to że kolega zrobił 50l to juz jego problem
                      ale cena jest za calość więc niepotrzebnie zakupiona obudowa w dodatku nie zbyt standartowa. i potem tylko kłopot żeby się jej pozbyć i zrobić inną wedle swojego uznania.

Skomentuj

Kolego! Ja Ci proponuję ten głośnik bez obudowy, bo u mnie leży i się kurzy. Jak jesteś zainteresowany, to pisz PW.

Skomentuj

a jak to wyglada?? i co to ?? te oznaczenia tycza sie pewno glosnika stx??

cena jaka mnie interesuje to 115zl + wysylka (to jest kolegi sub i musza mi sie zwrocic koszty nowych glosnikow)

Zamieszczone przez UKA
                          Miałem na mysli SQX3500
                          bardzo fajny glosnik i chetnie bym go odkupil ale niemam go gdzie zamontowac...

co do GTA 450 to niedalbym wiecej niz 200zl...

Skomentuj

Cytat:
                            No przecież napisałem, że 35l potrzebuje, a to że kolega zrobił 50l to juz jego problem

ale cena jest za calość więc niepotrzebnie zakupiona obudowa w dodatku nie zbyt standartowa. i potem tylko kłopot żeby się jej pozbyć i zrobić inną wedle swojego uznania.
                            200zł ze skrzynią to duża :?: ten głośnik gra super jak za tą cenę.

[ Dodano: 2007-12-14, 10:50 ]
                            http://allegro.pl/item284198133_high...d_ss_lodz.html

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                              http://allegro.pl/item284...od_ss_lodz.html
                              a juz chcialem kupic... chyba niema sensu kupic zeby cewke wymienic... co innego jako membrana bierna UKA - pomysl

Skomentuj

co innego jako membrana bierna
                                taniej będzie br kupić ;]

Skomentuj

no ale z MB mozna sporo obudowe zmniejszyc... o ile glosnik na to pozwoli :roll:

Skomentuj

ja powoli dostaję kręćka.

naprawdę!!

ja rozumiem wszystkie dobre intencje i chęć pomocy takiemu laikowi jak ja.

ale za dużo tych wszystkich możliwości.

tak samo jakiś czas temu modernizowałem komputer. miałem go przerobić i zmiścić sie w 400 zł a wydałem 1500.

i jak tu człowiek ma wybrać coś dobrego taniego i najlepiej co by i oko mogło cieszyć.

Skomentuj

powiem tak. jaki jest sens stosowania taniego glosnika skoro i tak na wzmacnaicz wydasz min 250zl...
                                      tak wiec lepiej juz zrobic pozadny sub ktory bedzie sie oplacalo robic na stale

Skomentuj

powiem tak. jaki jest sens stosowania taniego glosnika skoro i tak na wzmacnaicz wydasz min 250zl...
                                        tak wiec lepiej juz zrobic pozadny sub ktory bedzie sie oplacalo robic na stale
                                        jest w tym wiele prawdy jak nie cala i tylko prawda. tylko ze niestety jest tyle tego ze trudno jest wybrac cos.

tyle ile osob tyle opinii a moja czaszka zaczyna juz parowac od ilosci informacji i polecanych przez was moi drodzy konfiguracji. :grin:

[ Dodano: 2007-12-15, 14:40 ]

czyli wiecej jak 200 zl nie oplaci sie dawac za ten wzmacniacz???

Skomentuj

NIEEEE!! tego nie kupuj!! mam 2szt tego modelu. to jest jedyny wzmacniacz samochodowy jaki znam ktory sie nie nadaje do suba :!:
                                          mimo ze ma spora moc ma slabego "kopa" i kiepsko radzi sobie z subami. slabszy GTA 450 radzil sobie o wiele lepiej z tymi samymi glosnikami

Skomentuj

Czaruję...
                                          X