Yyy... jak chcez to mam tanio do "oddania"27/150/4sc"w skrzyni ale w "takim sobie" wykonczeniu... jak cos to pisz na pw..
tylko nei wiem czy 45l to dla Ciebie nie bedzie za duzo :p
są też tonsile samochodowe 16 idealne pod radio z niezłym dołem
czy potem mozna je podlaczyc pod wzmacniacz jesli juz jakis nabede??
Zamieszczone przez Pawel S.
a ja polecam 4xARZ 6604 w polke
polka odpada bo nie chce stracic szyby przez glosniki no i oczywiscie polki :P
Zamieszczone przez Maxi
Yyy... jak chcez to mam tanio do "oddania"27/150/4sc"w skrzyni ale w "takim sobie" wykonczeniu... jak cos to pisz na pw..
tylko nei wiem czy 45l to dla Ciebie nie bedzie za duzo :p
czy jakiś bagaznik zostanie??? po wlozeniu tego???
Zamieszczone przez Pawel S.
a ja mam GDN 27-300-4 SC w dosc ladnej skrzyni, i jedyne 32 litry
a jak to wyglada?? i co to ?? te oznaczenia tycza sie pewno glosnika stx??
a co sadzicie o wzmacniaczu blaupunkta??? mk4 sa teraz na allegro po 300 zl. 4 kanalowy. tylko ze ta cena mnie dobija.
bo nie wiem kiedy bym mogl sobie coś dokupić do tego no a pociecha z samego wzmacniacza znikoma skoro nie mam czego pod niego podłączyć .
wypatrzylem cos takiego ale kolo cos mi sie wydaje nie zbyt uprzejmy. no i ten wyglad. ble.
z taką kasą to oczekuj żeby grał, a nie jeszcze wybrzydzasz :P
Tym bardziej że wzmak nie musi wyglądać bo tak naprawdę albo go nie widać wcale, albo i tak się go nikomu nie pokazuje :P
No przecież napisałem, że 35l potrzebuje, a to że kolega zrobił 50l to juz jego problem
ale cena jest za calość więc niepotrzebnie zakupiona obudowa w dodatku nie zbyt standartowa. i potem tylko kłopot żeby się jej pozbyć i zrobić inną wedle swojego uznania.
Cytat:
No przecież napisałem, że 35l potrzebuje, a to że kolega zrobił 50l to juz jego problem
ale cena jest za calość więc niepotrzebnie zakupiona obudowa w dodatku nie zbyt standartowa. i potem tylko kłopot żeby się jej pozbyć i zrobić inną wedle swojego uznania.
200zł ze skrzynią to duża :?: ten głośnik gra super jak za tą cenę.
powiem tak. jaki jest sens stosowania taniego glosnika skoro i tak na wzmacnaicz wydasz min 250zl...
tak wiec lepiej juz zrobic pozadny sub ktory bedzie sie oplacalo robic na stale
powiem tak. jaki jest sens stosowania taniego glosnika skoro i tak na wzmacnaicz wydasz min 250zl...
tak wiec lepiej juz zrobic pozadny sub ktory bedzie sie oplacalo robic na stale
jest w tym wiele prawdy jak nie cala i tylko prawda. tylko ze niestety jest tyle tego ze trudno jest wybrac cos.
tyle ile osob tyle opinii a moja czaszka zaczyna juz parowac od ilosci informacji i polecanych przez was moi drodzy konfiguracji. :grin:
NIEEEE!! tego nie kupuj!! mam 2szt tego modelu. to jest jedyny wzmacniacz samochodowy jaki znam ktory sie nie nadaje do suba :!:
mimo ze ma spora moc ma slabego "kopa" i kiepsko radzi sobie z subami. slabszy GTA 450 radzil sobie o wiele lepiej z tymi samymi glosnikami
Skomentuj