Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub+napęd do 300zł-seat ibiza I

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sub+napęd do 300zł-seat ibiza I

Kolega dał mi za zadanie złożyć mu sprzęt do jego autka. Fundusz ograniczony - 300zł +/- 50. Wiadomo głośnik w miarę małolitrażowy ponieważ bagażnika jak na lekarstwo.Radyjko pionek 2900, nie wiem co siedzi na przodzie. To będzie jego 1szy sprzęt i wiadomo o co chodzi - ma być bas i tyle :wink: myślałem nad lanzarem max8 ale nie wiem czy starczy kasy na wzmacniacz żeby go napędzić :neutral: co możecie mi polecić...

Na wzmaka szukaj jakiejs uzywki blapunkta... moze carpowera da rade kupic, no a glosnik to chyba tylko stx...

Skomentuj

jeśli chodzi o wzmaka to myślałem o 602, ale 260zł...

a jeśli stx to jaki?

Skomentuj

JAk kupisz nowke CP 602 to Ci nei starczy na jakikolwiek glosnik... pomyslales o kablach?

Skomentuj

kable ma

Skomentuj

Bież gdn 32-300, w ibizie zrobi pogrom :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
              Bież gdn 32-300, w ibizie zrobi pogrom :)
              bierz przez "rz" :wink:

a czym to rozbujać :?:

Paweł miał skrzynie na tym głośniku + tego malutkiego solinga ale już poszedł :neutral:

Skomentuj

suba nadal mam ale solinga sprzedalem - i tak byl sporo za slaby :p
                jakbys poszukal jakiegos BP lub cos podobnego to juz bedzie naprawde OK

Skomentuj

Sorki za orta :P Ostatnio meczyłem takie dwa stx na hbp 604 (czyli 2x602) i może nie było nadmiaru mocy, ale głośniczki ładnie dawały czadu, a kopułki przeciwpyłowe były ciepłe (nie letnie), więc mocy styka :)

Skomentuj

to koncepcja 602+32/300/4 też by była ok tylko cena lekko ponad przedział.

a może 27/150 lub 30/100...

ps. jaką skrzynie i jakie strojenie masz dla tej 32/300

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                      Wiadomo głośnik w miarę małolitrażowy ponieważ bagażnika jak na lekarstwo
                      Chyba zapomniales o tym dobierajac 32/300 :razz: a moze kopia dezintegratora tico autorstwa takero???
                      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

raczej za mały głośnik o to tego praktycznie niedostępny. a magnat xpres 10

Skomentuj

A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!! o ile pamietam kupil go ktos z tego forum zly jestem ze to nie ja :mad:
                          Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez dulin7
                            A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!!
                            :shock:

to by było coś

krzyhoo9 napisał/a:
                            Wiadomo głośnik w miarę małolitrażowy ponieważ bagażnika jak na lekarstwo

Chyba zapomniales o tym dobierajac 32/300 :razz:
                            najwyżej zawale mu cały bagażnik :lol:

Skomentuj

Ja mam 32-300 w 60 litrach, w dodatku skrzynki to prostopadłościan i takie dwie weszły do golfa III 3d, więc jedna ze sciąnką tylnią pod kątem spokojnie wejdzie zwłaszcza że mu starczy 50 litrów (można w sumie spróbować jeszcze mniej). Nawet zostanie troche miejsca na torbe z zakupami

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item277550615_intertechnik_mds08_bcm.html ale mial farta

krzyhoo9, a kwadraciak od UKA?? jest sporo lepszy od STXow ale potrzebuje troche mocy...
                                starczy mu jakies 35litrow

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                                  jeśli chodzi o wzmaka to myślałem o 602, ale 260zł...

a jeśli stx to jaki?

hmm, ja uzywanego , praktycznie nowke (1miesiąc) kupiłem za 175zł na allegro,
                                  jak bys chciał kupic uzywanego to poczekaj na okazje i wydał byś około 200zł , a napewno sie trafi,
                                  No a jak nie CP to moze GT2

[ Dodano: 2008-01-04, 19:38 ]
                                  Zamieszczone przez Pawel S.
                                  http://www.allegro.pl/item277550615_intertechnik_mds08_bcm.html ale mial farta

krzyhoo9, a kwadraciak od UKA?? jest sporo lepszy od STXow ale potrzebuje troche mocy...
                                  starczy mu jakies 35litrow
                                  hmm a to toche dziwne bo sie goscia pytałem, to cena jaka go interesowała to 180zł , hmm dziwne..

Skomentuj

A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!
                                    gdzie niby ? :P
                                    Bo z tego co mi się zdaje to http://www.allegro.pl/item277550615_...mds08_bcm.html to aukcja przed czasem zakończona była - ktoś się dogadał ze sprzedającym.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
                                      Nawet zostanie troche miejsca na torbe z zakupami
                                      tyle by wystarczyło :wink:

znajomy ma tego mojego starego ale w tych 60l i chce za to 200zł. a nie wiesz ile UKA chce za niego (albo tego mivoc'a sprzedać?

Zamieszczone przez mj_seba
                                      No a jak nie CP to moze GT2
                                      podobno wypada gorzej niż cp

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                        Bo z tego co mi się zdaje to http://www.allegro.pl/ite..._mds08_bcm.html to aukcja przed czasem zakończona była - ktoś się dogadał ze sprzedającym.
                                        To wlasnie ta aukcja ja tam nie wiem ja sie nie znam po prostu az mi lzy polecialy na mysl ze poszedl za 75 moze i jest tak jak mowisz nie sprzeczam sie bo nie ewiem do konca byl jeszcze taki jeden tyle ze cos z zawieszeniem gornym otworek jakos tak
                                        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X