Kolega dał mi za zadanie złożyć mu sprzęt do jego autka. Fundusz ograniczony - 300zł +/- 50. Wiadomo głośnik w miarę małolitrażowy ponieważ bagażnika jak na lekarstwo.Radyjko pionek 2900, nie wiem co siedzi na przodzie. To będzie jego 1szy sprzęt i wiadomo o co chodzi - ma być bas i tyle :wink: myślałem nad lanzarem max8 ale nie wiem czy starczy kasy na wzmacniacz żeby go napędzić :neutral: co możecie mi polecić...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sub+napęd do 300zł-seat ibiza I
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dulin7A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!!
to by było coś
Zamieszczone przez dulin7krzyhoo9 napisał/a:
Wiadomo głośnik w miarę małolitrażowy ponieważ bagażnika jak na lekarstwo
Chyba zapomniales o tym dobierajac 32/300 :razz:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krzyhoo9jeśli chodzi o wzmaka to myślałem o 602, ale 260zł...
a jeśli stx to jaki?
hmm, ja uzywanego , praktycznie nowke (1miesiąc) kupiłem za 175zł na allegro,
jak bys chciał kupic uzywanego to poczekaj na okazje i wydał byś około 200zł , a napewno sie trafi,
No a jak nie CP to moze GT2
[ Dodano: 2008-01-04, 19:38 ]
Zamieszczone przez Pawel S.Zamieszczone przez dulin7A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!!
krzyhoo9, a kwadraciak od UKA?? jest sporo lepszy od STXow ale potrzebuje troche mocy...
starczy mu jakies 35litrow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dulin7A ostatnio na allegro poszedl mds08 za..... 75 zl!!
Bo z tego co mi się zdaje to http://www.allegro.pl/item277550615_...mds08_bcm.html to aukcja przed czasem zakończona była - ktoś się dogadał ze sprzedającym.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ShiverNawet zostanie troche miejsca na torbe z zakupami
znajomy ma tego mojego starego ale w tych 60l i chce za to 200zł. a nie wiesz ile UKA chce za niego (albo tego mivoc'a sprzedać?
Zamieszczone przez mj_sebaNo a jak nie CP to moze GT2
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroBo z tego co mi się zdaje to http://www.allegro.pl/ite..._mds08_bcm.html to aukcja przed czasem zakończona była - ktoś się dogadał ze sprzedającym.
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
Skomentuj