Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Boschmann TYRANT 600W v-12mt

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Boschmann TYRANT 600W v-12mt

Witam WSZYSTKICH! Mam prośbę ma/zna KTOŚ parametry T-S do Boschmann TYRANT 600W v-12mt. Za pomoc DZIĘKOWAĆ BARDZO! Nie żebym był leniwy, naprawdę spędziłem mnóstwo godz w poszukiwaniu PARAMETRÓW. Wysłałem również e-maila do producenta=OLALI MNIE CHYBA! :roll:

Musze cie zmartwic, tego typu glosniki zazwyczaj nie maja pomierzonych parametrow.. Najlepiej sprzedac to na allegro i kupic jakiegos konkreta. Ew mozesz zapakowac to do jakiejs standardowej skrzynki cos kolo 30-40L closed.

Skomentuj

Piotr1911, podaj poprawna nazwe tego glosnika bo google milczy (poza twoimi postami na elektrodzie)

Skomentuj

Wiem że google milczy. A co do poprawnej nazwy: to ona jest poprawna!!! A jeżeli chodzi o elektrode to znalazłem "niby" Parametry T-S ale ponoć one są wyssane z palca! :lol: Skrzynia wychodzi 300L.

Skomentuj

Faktycznie nie ma :( możesz jedynie przemierzyć samemu, albo puścić na bazar - polecam druga opcję bo w sumie głosnik nic specjalnego

Skomentuj

JIG = parę dyszek i TSy pomierzone :)

Skomentuj

takero "JIG = parę dyszek i TSy pomierzone :)" Ale zrobić samemu czy oddać do jakieś firmy która sie tym zajmuje! Kolega Paweł S. podał mi stronke z schematem budowy JIG ale ja jestem AMATOREM! A przy budowie tego urządzenia trzeba mieć chociaż podstawy!!!

[ Dodano: 2008-04-06, 20:38 ]
              A i jeszcze jedno po wielu godz w necie znalazłem dzis Parametry T-S, były one na czeskiej stronie przedstawiciela bochmann. Chyba można oficjalnie powiedzieć, że Boschmann "tnie konika" :lol: Pisałem nawet do nich emaila i też się nie odezwali!!! Mają klienta gdzieś. Nic z logiem tej firmy już nie kupie! Wole dołożyć kilka złotówek i mieć coś porządnego!!! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ZAINTERESOWANIE I INFORMACJE!!! :wink:

Skomentuj

takero "JIG = parę dyszek i TSy pomierzone :) " Ale zrobić samemu czy oddać do jakieś firmy która sie tym zajmuje! Kolega Paweł S. podał mi stronke z schematem budowy JIG ale ja jestem AMATOREM! A przy budowie tego urządzenia trzeba mieć chociaż podstawy!!!
                zrobienie samemu wyjdzie cenowo porównywalnie, o ile nie taniej niż wysłanie czy zaniesienie komuś kto zrobi to za $$.

Zamieszczone przez Piotr1911
                A i jeszcze jedno po wielu godz w necie znalazłem dzis Parametry T-S, były one na czeskiej stronie przedstawiciela bochmann. Chyba można oficjalnie powiedzieć, że Boschmann "tnie konika" :lol: Pisałem nawet do nich emaila i też się nie odezwali!!! Mają klienta gdzieś. Nic z logiem tej firmy już nie kupie! Wole dołożyć kilka złotówek i mieć coś porządnego!!! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ZAINTERESOWANIE I INFORMACJE!!! :wink:
                w sumie to tak jakby ich nie podali gdyż tak naprawdę są pewnie nic nie warte ;]

Skomentuj

adambb myślałem o sprzedaży tego głośnika. Ale chyba go nie sprzedam, jak ma się ktoś wkurzać jak ja=to sobie odpuszcze!!! A że ze mnie nerwus to UPS boschmann właśnie poszybował z 7 piętra!!! Idę zobaczyć co z niego zostało!
                  PS wrzuce później foty :lol:

Skomentuj

hehe może przypiąć temat ? crash test głośników :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Piotr1911
                      A że ze mnie nerwus to UPS boschmann właśnie poszybował z 7 piętra!!! Idę zobaczyć co z niego zostało!
                      PS wrzuce później foty
                      :shock:
                      az niemoge sie doczekac :lol:

Skomentuj

Czaruję...
                      X