Witam WSZYSTKICH! Mam prośbę ma/zna KTOŚ parametry T-S do Boschmann TYRANT 600W v-12mt. Za pomoc DZIĘKOWAĆ BARDZO! Nie żebym był leniwy, naprawdę spędziłem mnóstwo godz w poszukiwaniu PARAMETRÓW. Wysłałem również e-maila do producenta=OLALI MNIE CHYBA! :roll:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Boschmann TYRANT 600W v-12mt
Collapse
X
-
takero "JIG = parę dyszek i TSy pomierzone :)" Ale zrobić samemu czy oddać do jakieś firmy która sie tym zajmuje! Kolega Paweł S. podał mi stronke z schematem budowy JIG ale ja jestem AMATOREM! A przy budowie tego urządzenia trzeba mieć chociaż podstawy!!!
[ Dodano: 2008-04-06, 20:38 ]
A i jeszcze jedno po wielu godz w necie znalazłem dzis Parametry T-S, były one na czeskiej stronie przedstawiciela bochmann. Chyba można oficjalnie powiedzieć, że Boschmann "tnie konika" :lol: Pisałem nawet do nich emaila i też się nie odezwali!!! Mają klienta gdzieś. Nic z logiem tej firmy już nie kupie! Wole dołożyć kilka złotówek i mieć coś porządnego!!! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ZAINTERESOWANIE I INFORMACJE!!! :wink:
Skomentuj
-
takero "JIG = parę dyszek i TSy pomierzone :) " Ale zrobić samemu czy oddać do jakieś firmy która sie tym zajmuje! Kolega Paweł S. podał mi stronke z schematem budowy JIG ale ja jestem AMATOREM! A przy budowie tego urządzenia trzeba mieć chociaż podstawy!!!
Zamieszczone przez Piotr1911A i jeszcze jedno po wielu godz w necie znalazłem dzis Parametry T-S, były one na czeskiej stronie przedstawiciela bochmann. Chyba można oficjalnie powiedzieć, że Boschmann "tnie konika" :lol: Pisałem nawet do nich emaila i też się nie odezwali!!! Mają klienta gdzieś. Nic z logiem tej firmy już nie kupie! Wole dołożyć kilka złotówek i mieć coś porządnego!!! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ZAINTERESOWANIE I INFORMACJE!!! :wink:
Skomentuj
Skomentuj