Cena PCB wyniesie 12-15 zł/szt zakładając wykonanie wg nastepującej specyfikacji:
- laminat FR4 1,5mm
- miedź 70ľm
- soldermaska po obu stronach
- jednostronny opis
Kolor soldermaski możecie wybrać głosując w ankiecie (przy okazji ilość głosów da mi pogląd na to jakie jest zapotrzebowanie ilościowe). Ponieważ jednak pewnie zdażą się tacy, którzy zagłosują, a PCB nie kupią więc proponuję śladem wątku zestaw elementow (KIT) do uniampa zrobić listę ( lp. nick - ilość ).
Co do kosztów przesyłki: oczywiście wszystko idzie po kosztach, ale...
1. Zwykły list może zaginąć
2. List polecony jest nieco droższy ale pewny
3. Wysyłanie listem możliwe jest TYLKO przy przedpłacie na mój rachunek bankowy (jest kaska - tego samego dnia leci PCB) - do kosztów przesyłki dojdzie koszt koperty bąbelkowej (w zwykłej nie zaryzykuję wysyłania PCB)
4. Za pobraniem - drogo (podobnie paczką przy przedpłacie)
5. Wszystkie PCB jedną paczką do Pawła i on dołącza do każdego kitu PCB (tu poproszę Cię o opinię Pawle)
Wszystkie warianty cenowe podam jutro (włącznie z kosztami kopert, które kupię hurtowo, a zatem sądzę, że poniżej 1 zł/szt.)
To tyle na początek... czekam na odzew.
- laminat FR4 1,5mm
- miedź 70ľm
- soldermaska po obu stronach
- jednostronny opis
Kolor soldermaski możecie wybrać głosując w ankiecie (przy okazji ilość głosów da mi pogląd na to jakie jest zapotrzebowanie ilościowe). Ponieważ jednak pewnie zdażą się tacy, którzy zagłosują, a PCB nie kupią więc proponuję śladem wątku zestaw elementow (KIT) do uniampa zrobić listę ( lp. nick - ilość ).
Co do kosztów przesyłki: oczywiście wszystko idzie po kosztach, ale...
1. Zwykły list może zaginąć
2. List polecony jest nieco droższy ale pewny
3. Wysyłanie listem możliwe jest TYLKO przy przedpłacie na mój rachunek bankowy (jest kaska - tego samego dnia leci PCB) - do kosztów przesyłki dojdzie koszt koperty bąbelkowej (w zwykłej nie zaryzykuję wysyłania PCB)
4. Za pobraniem - drogo (podobnie paczką przy przedpłacie)
5. Wszystkie PCB jedną paczką do Pawła i on dołącza do każdego kitu PCB (tu poproszę Cię o opinię Pawle)
Wszystkie warianty cenowe podam jutro (włącznie z kosztami kopert, które kupię hurtowo, a zatem sądzę, że poniżej 1 zł/szt.)
To tyle na początek... czekam na odzew.
Skomentuj