Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PCB do UniAmpa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oj dobra... już się nie denerwój :lol:

BTW: ostatnia płytka PCB czeka na nowego właściciela :!:

Skomentuj

Ja bym się pisał na jedno trafko ale, że wyjeżdżam za 2 tygodnie za granicę na całe wakacje to nie wiem jak to będzie...jeśli by się szybko znalazło dodatkowe 4 osoby czyli całe 10 na zamówienie i zamówienie poszło by do realizacji to jeszcze zdążył bym przed wyjazdem przelać kasę za trafko bo nie wiem jak będę stał z czasem potem jak wyjadę i jak to będzie z dostępem do neta
      także ja się na trafko piszę, kaskę już odłożoną mam ale zastrzegam sobie ze swojej strony jakieś delikatne poślizgi ze względu na sytuację...

Trafa
      1. chico ------------ 1 szt.
      2. Tanner ---------- 1 szt.
      3. cudny90 ---------1 szt.
      4. MariuszElektro---1 szt.
      5. damiani-----------1 szt.
      6. Wallker-----------1 szt.

a reszta zamawiających KIT'y i PCB? nie potrzebujecie trafa? korzystajcie z okazji jak możecie :)

Skomentuj

ja mam 500VA trafo i chyba podlacze pod nie i uniampa i symasym...
        lub 2x uniamp :roll:

Skomentuj

Quester, a na kiedy bylyby trafa??:)

Skomentuj

Znając historie innych zbiorowych zamówień to pewnie nie prędko. Poza tym mój znajomy nawinie je w jakimś wolnym czasie, bo jest zawalony produkcją - myślę, że w 2 - 3 tygodnie powinien dać radę.

Skomentuj

Czekamy na 10 osob czy na minimum 10 osob?
              Może wypadałoby dać date zakończenia zamówienia, zeby się ludzie w nieskończoność nie dopisywali :)

Skomentuj

minimum 10 osób (taka jest minimalna ilość traf jaką mogę zamówić) - więcej osób = potencjalnie niższa cena

Skomentuj

Wiec teraz pewnie uzbiera się szybciutko 10-15 osób, zrobi się zastój i wtedy będzie można dać jeszcze np tydzień dla pozostałych :)

Skomentuj

Słusznie.

Skomentuj

kupie ostatnie PCB
                      PCB
                      1. funk19 - 1 szt.
                      2. mkul - 1 szt.
                      3. ryshard - 1 szt.
                      4. chico - 1 szt.
                      5. Krusz - 2szt.
                      6.zbyszek-1szt.

Skomentuj

No to sprawę PCB mamy zakończoną - wszystkie wykonane płytki znalazły swoich właścicieli :).
                        Żeby nie robić bałaganu zamykam ten temat, natomiast założyłem nowy temat dotyczący transformatorów: LINK

Skomentuj

Czaruję...
                        X