Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki amplituner KD wybrać??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja Ci dam nikt :razz:

Skomentuj

Onkyo... przerobiłem już dwa ampli 5.1 i raz wzmaka stereo i wszystkie jak leci trzymają podobny charakter... oczywiście na plus. Wyraźna i przyjemna góra buduje przyjemną i szeroką scene....

Skomentuj

zostawilem tylko 2 zestawy do wyboru:

Onkyo TX-SR 606 / DV-SP504E
        Denon AVR-1907 / DVD-1940
        do wtorku musze podjac decyzje, a chyba nie bede mial kiedy wybrac sie na odsluch.
        Prosze pomozcie.
        Dzieki wielkie za wszelkie opinie.

Skomentuj

Zamieszczone przez zoltar25
          zostawilem tylko 2 zestawy do wyboru:

Onkyo TX-SR 606 / DV-SP504E
          Denon AVR-1907 / DVD-1940
          Nie ma się co zastanawiać Onkyo jest lepszy.

Skomentuj

No i ten Denon to juz model spzred 2 lat...

Skomentuj

czeski blad sorki to mial byc AVR-1709 , pegelmesser masz racje, ze ten 1907 to staroc :wink:

Skomentuj

jeśli kino to ONKYO będzie najlepszym wyborem ale nie bierz nic powyżej 606 zaczęli po tym modelu oszczędzać na częściach chociaż 608 rozni się praktycznie tylko softem i nie ma z przodu rca(o ile dobrze pamiętam). Yamahe sobie odpuść będziesz żałować. Jeśli szukasz mocnego bassu, wyeksponowanej góry i amerykańskiego brzmienia to harman/kardon przypadnie ci do gustu. A co do denona to też bym tak od razu go nie odrzucał tworzy bardzo ma bardzo ładną scenę szybki i rytmiczny bass ale nie ma tej barwy co onkyo:)

Skomentuj

ghul, dzieki za opinie ,słuchalem ostatnio ONKYO , ale 506(w warunkach jakie sa w MM na glownej hali :wink: ) i musze przyznac (biorac pod uwage najlepsze glosniki jakie mieli i tak badziewne) ze lepiej mi sie podobalo niz DENON w podobnej klasie. Jednak jesli chodzi o HK jakos mi nieprzypadl (255) kwestia gustu , bo kumpel byl zachwycony, hm moze bardziej designem? :razz: Wiec mysle , ze u mnie bedzie Onkyo śmigał :grin:

Skomentuj

Czaruję...
                  X